Lyt til artiklen

Kærligheden brast, da kameraerne slukkede

Trine fandt kærligheden i Klitmøller i nyt datingprogram, men lykken brast, da kameraerne slukkede

Et nyt tv-koncept på Kanal 5 skal forene bypiger med bonderøve a la 'Bonde søger brud'-programmet forsøgte for et par år siden. En bus med singlepiger forlader storbyen og kører landet rundt for at finde kærligheden, med muligheden for at hoppe af undervejs, hvis Amor rammer rigtigt.

Og ramt af Amor blev den 22-årige bartender Trine Torp Steffensen fra Brøndby Strand i tirsdagens udgave af 'Bypiger søger bonderøve'. Næsten.

Hendes livs kærlighed stiger op af Vesterhavet med et surfboard ved Klitmøller i programmets fjerde afsnit. Han er 29, hedder Martin og Trine er stensikker på, at hun en dag skal føde deres børn.

- Jeg troede, jyder var sådan nogle med halm i træskoene, strå i munden, der kørte rundt på Puch Maxi med grønne mælkekasser bagpå, men så møder jeg Martin, og han er simpelthen så sød og rar. Og pæn, fortæller Trine Torp Steffensen.

Men de mænd, hun tidligere har mødt i sit 22-årige liv, har svigtet hende på det groveste, og en knægt fra fra Klitmøller, vil hun ikke satse pengene på. Så hun bliver i bussen og fortsætter mod Samsø. Senere fortryder hun bitterligt. Og det samme gør Martin. Og i et rørende øjeblik møder han op på Kattegatøen og henter sin udkårne retur til sin hjemstavn.

- Jeg er blevet svigtet så voldsomt hele mit liv af mænd på stoffer, voldelige og manipulerende, så jeg turde ikke springe af. Men pludselig står han dér. Og jeg er bare sikker på, at det skulle være os.

I fire uger bølger forelskelsen fra Klitmøller til Brøndby Strand, de møder hinandens venner og familier, og SBS TV's datingprogram synes i den grad at have båret brugt. Men intet paradis uden slange.

- Jeg gør noget virkelig dumt, indrømmer hun.

- Jeg har hans kode til Facebook og logger på hans profil og finder ud af, at han har kontakt med en gammel flamme i Horsens. Og det kan jeg jo ikke hamle op med, siger hun.

Konfronteret med sin 'affære' bryder hun og Martin, og reality-programmet ender for Trine som en skuffelse. 

- Det har været en forfærdelig tid. Jeg har ikke sovet eller spist, jeg har tabt mig ti kilo, og jeg er trist i flere timer, når jeg har set programmet. Jeg fortryder ikke, at jeg var med, men jeg fortryder, at jeg mødte ham. Jeg har fået en fantastisk oplevelse ud af det. Men jeg synes stadig, at mænd er nogle røvhuller og løgnere.

- Også jyder, siger hun med et grin.

Bypiger søger bonderøve sendes mandag til torsdag klokken 19.00 på Kanal 5