Hardcore Star Wars fans, som frygter, at der går for meget Mickey Mouse i universet, nu hvor George Lucas har solgt Lucasfilm til Disney, ja, de skal bestemt ikke ånde lettet op endnu

Disney koncernen har nu offentliggjort, hvem forfatteren til manuskriptet på den kommende Episode 7 bliver. 

Hvis man er Toy Story fan, så er det givetvis en herlig nyhed.

Michael Arndt, som blev nomineret til en Oscar for manuskriptet til Toy Story 3, skal forsøge at levere varen til den kommende Star Wars film, som ventes klar til det store lærred i 2015.

Ny Star Wars-film på vej i 2015


sds


Udover sin nominering for Toy Story 3, så vandt Arndt en Oscar for Little Miss Sunshine. En komedie, som fik premiere i 2006, og som handler om en familie, som ihærdigt forsøger at få den yngste datter i finalen i en større skønhedskonkurrence.

Michael Arndt har allerede skrevet manuskriptet til fortsættelsen af Hunger Games, som fik premiere tidligere på året. Filmen optages netop nu.

Ifølge sitet Vulture.com, så er Arndt allerede 40-50 sider inde i manuskriptet. Sitet forklarer desuden, at Arndt skulle være ekspert i Star Wars og have undervist i succesrig historiefortælling med udgangspunkt i netop manuskriptet i den allerførste Star Wars film, som kom i biograferne i 1977.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.