Tobias Hamann-Petersen, 25, kunne smile selvsikkert, da han for tredje gang blev kåret som mesterbager i DR´s populære bagekonkurrence for amatører 'Den store bagedyst'.

Han fik kamp til stregen af Mette Hassing Mikkelsen,22 år, fra Aalborg, der både havde indbagte geysere og nordlys i sit mesterværk.

Men Tobias tog titlen med sin russiske rødbedekage med indbyggede vodkashots. Og han høstede både honnør og roser fra dommeren Mette Blomsterberg for sit mod og kreativitet.

Men ellers kniber det for den unge kagemand at få tid til at koncentrere sig om at udvikle nye ideer og teknikker til sin kagekunst. Det vrimler ind med henvendelser fra nær og fjern fra hele landet fra folk, der gerne vil have ham ud til arrangementer eller foredrag. Så meget, at han har været nødt til at hyre sin kæreste Katrine til at besvare mails og henvendelser.

- Jeg bager ret meget, og prøver at dygtiggøre mig og holde kundskaberne vedlige. Hvis man ikke satser på at kunne leve af at lave kager, så kommer man heller ikke til det, siger Tobias, der oprindelig havde sat sig for at svare alle.

- Men det kan jeg ikke overskue. Jeg har fået henvendelser fra storcentre, madhøjskoler, og folk,der vil have mig ud til teambuildingkurser, eller lave kurser.  Jeg er også blevet inviteret ud til folk, der holder børnefødselsdag og bedt om at lave cigarer til en mandeaften. Det er både dejligt og overvældende, men også noget, jeg slet har ikke været forberedt nok på, siger Tobias.