De fire finalister i 'Voice - Danmarks største stemme'. Fra venstre: Christian Krogh (Lene Nystrøm), Emilie Päevatalu (L.O.C.), Dianna Lindharth (Sharin Foo) og Andreas Odbjerg (Xander Linnet.
De fire finalister i 'Voice - Danmarks største stemme'. Fra venstre: Christian Krogh (Lene Nystrøm), Emilie Päevatalu (L.O.C.), Dianna Lindharth (Sharin Foo) og Andreas Odbjerg (Xander Linnet. Foto: Thomas Lekfeldt

I aften afgøres TV 2s sangkonkurrence Voice. Det er et stort show der skal afvikles når titlen som 'Danmarks største stemme' skal uddeles og en pladekontrakt skal finde en ejer. De fire finale-sangere har i ugens løb været igennem et hæsblæsende program i en kamp mod tiden. De skal nemlig nå at indøve hele tre sange til lørdag aftens show.

Hver sanger skal som i de andre shows synge en cover-version af en kendt sang. Derudover byder finalen også på en række duetter hvor finalisterne synger sammen med deres egen coach. Og som toppen af kransekagen skal hver sanger fremføre deres bud på en første single - et nyt nummer der er produceret og indspillet specielt til lejligheden.

Det skal de synge

Andreas Odbjerg:

Cover: 'Off the wall' af Michael Jackson
Nyt nummer: 'Årets defekt'
Duet med Xander: 'Hvis jeg skrev dig en sang' af Xander

Christian Krogh sørensen:

Cover: 'Live while we´re young' af One direction
Nyt nummer: 'Hurt'
Duet med Lene: 'If the world didn´t suck' af Aqua

Emilie Päevatalu:

Cover: 'She said' af Plan B
Nyt nummer: 'Skandale'
Duet med Liam: 'Helt min egen' af L.O.C. (feat. Barbara Moleko)

Dianna Lindharth:

Cover: 'Uopnåelig' af Maria Key
Nyt nummer: 'Come to me'
Duet med Sharin: 'The Enemy' af The Raveonettes

Finalen i Voice sendes i aften kl. 21 på TV 2.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.