Fredag aften er det uigenkaldeligt farvel til Anders Lund Madsen og 'Det ny talkshow', der får statsminister Helle Thorning Schmidt som gæst.

Statsminister Helle Thorning Schmidt tager et frikvarter fra balladen i regeringen med sorte penge fra Moskva, rockerrelationer og sexchikane, når hun fredag aften er gæst hos Anders Lund Madsen i den allersidste udgave af 'Det nye talkshow'.

- Ja, det er meget vemodigt. Men nu er det 53. program, og vi kommer aldrig til at slå 'Kongen af talkshows', Michael Meyerheim, så det er på tide at soppe, mens man stadig er sulten. Der er selvfølgelig et par millioner danskere, vi ikke har haft inde, så der var basis for at fortsætte, siger Madsen med et smil.

Anders Lund Madsen har talt op, at der har været 106 gæster inde i den uregerlige sofa på Hofteatrets scene.

- Og nej, der bliver ikke noget med limousine, der skal køre mig ud i solnedgangen, når vi slutter. Til gengæld bliver det dejligt at slippe for sofaen. Det er en rigtig dårlig siddesofa.

På spørgsmålet om, hvad der skal ske til næste år, ud over at han privat venter familieforøgelse, er han blank.

- Jeg skal lave noget TEMA lørdag om dumme dyr, men ellers ved jeg ikke, hvad der skal ske. Sådan er det at være løsarbejder.