Arkivfoto fra X Factor USA.
Arkivfoto fra X Factor USA. Foto: MARIO ANZUONI

En teenagers mislykkede optræden i den britiske udgave af X Factor har ødelagt hendes liv, lyder det fra kvindens mor.

Det skriver The Sun.

Teenageren havde store drømme om at blive kendt og valgte derfor at stille op i det populære musikshow. Men drømmen blev knust.

Hun fik godt nok lov til at optræde på tv, men kun for at blive ydmyget af de tre dommere, der sendte den håbefulde teenager hjem. Siden er alt gået galt i kvindens liv.

545342

Kvinden er blevet ramt af depression, er droppet ud af skolen, har truet med at begå selvmord, og ifølge hendes mor er hun desuden begyndt at mødes med en syndflod af mere eller mindre skumle mænd.

Flere af disse mænd skulle ifølge The Sun have misbrugt hende, ligesom det også beskrives, at hun indledte et 'giftigt’ lesbisk forhold.

»X Factor har vist sig at være det værste, hun overhovedet kunne gøre for sig selv,« siger hendes mor til The Sun.

»Efter det blev vist i tv, modtog hun hademails og dødstrusler. Hendes liv er gået ned ad bakke, og siden da har hun ikke været den samme pige,« siger hun.

goæ

Selv har teenageren efterfølgende beskrevet oplevelsen som 'ydmygende', og at hun desuden er flov over sin egen præstation.

Kvindens tilstand blev så forværret, at kommunen blev involveret i sagen. Her konstaterede man, at hun var selvdestruktiv og levede et promiskuøst liv. Af den årsag valgte man at tage hendes sag i retten med henblik på at få vurderet, om hun var i stand til at tage vare på sig selv.

bb

Ifølge The Sun bestemte dommeren imidlertid, at hun fortsat var rask nok til selv at tage beslutninger i sit liv.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.