Mens deltagerne i tv-programmet ‘Sukkertoppen’ Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen kæmpede om en plads i finalen, bagte parret på en hemmelighed. Parret venter sig nemlig en lille pige til oktober.

Det afslører konditorerne selv over for TV2 i forbindelse med, at de to måtte se sig slået i søndagens semifinaleprogram.

Så længe optagelserne til programmet stod på, holdt parret de lykkelige omstændigheder skjult, men det giver ikke længere mening, lyder det nu.

»Jeg kan ikke skjule maven længere. Alle kunderne, der kommer i vores butikker, har længe kunnet regne det ud,« siger Jeanette Sørensen.

Over for B.T. fortæller Jeanette Sørensen, at hun er 33 uger henne og har det godt. Men graviditeten gør sit indtog på fysikken, siger hun.

»Jeg kan godt mærke, at jeg bliver tungere, og at maven synes, at det er lidt hårdt. Det er, som om kroppen siger, at vi måske lige skal slappe lidt af. Jeg står jo op hele dagen. Og vores arbejdsuge er 45 timer, så det tynger lidt i ben og lænd,« siger hun.

Jeanette Sørensen er gravid i 33. uge. Privatfoto
Jeanette Sørensen er gravid i 33. uge. Privatfoto
Vis mere

Der går dog fire uger endnu, før hun kan drosle ned og nyde den sidste tid af graviditeten. For så længe en lærling er væk på skoleophold, kan Jeanette Sørensens arbejdskraft ikke undværes.

»Det hører nok lidt med til det at være selvstændig,« siger hun.

Vejle-parret har sammen tre butikker, hvor de langer søde sager over disken - to i Vejle og en i Aarhus.

Men selvom Gabriel Ahlgreen ønsker sig en fjerde butik, kommer det ikke til at ske lige foreløbigt, lyder det fra Jeanette Sørensen, der i stedet ‘udvider på hjemmefronten’, som hun udtrykker det.

I tv-programmet ‘Sukkertoppen’ dyster 12 dygtige konditorer mod hinanden om dommernes anerkendelse. Semifinalen blev dog endestationen for Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen.