Super-fan Danielle Caesar har gjort det, piger verden over drømmer om: Hun har indledt et vaskeægte og virkeligt kærlighedsforhold til sit idol.
Super-fan Danielle Caesar har gjort det, piger verden over drømmer om: Hun har indledt et vaskeægte og virkeligt kærlighedsforhold til sit idol.

Det, som rigtig mange piger og unge kvinder drømmer om, blev virkelighed for Danielle Caesar: Hun blev kæreste med sit idol.

Hun blev forelsket i ham, da hun så ham på skærmen. Han - derimod - faldt for hendes vedholdende skriblerier på de sociale medier om, hvor højt hun elsker ham. I mindst fem år har Danielle Caesar skrevet til sit idol på Twitter. Og nu er det umulige sket. Super-fan'en har scoret sit idol.

De seneste fem år har 22-årige Danielle Caesar skrevet om sit store idol, Jake T. Austin på sine profiler på de sociale medier. Hun har endda fortalt hele verden, hvor højt hun elsker ham.

Forleden var det så Austins tur til at skrive, hvor meget han elsker hende.

»Jeg er vild med hende,« skrev han forleden til sine 1,3 millioner følgere på Instagram, og lagde et billede på sin profil, hvor de to ligger i en seng og kysser ømt.

Disney-stjernen Jaka T. Austin er bedst kendt for sin rolle som Max Russo i Wizard of Waverly Place.

Han og Danielle Caesar mødtes ifølge britiske Mirror første gang i New York i 2011, hvor Austin gav autografer. Derefter begyndte skuespilleren også at følge sin fan på Twitter.

Hvad der er sket i den mellemliggende periode er indtil videre uvist, men nyheden om, at de to nu er et par lagde praktisk talt Instagram ned. Billedet fik et utal af likes og næsten 20.000 kommentarer. Mange af dem kom fra piger, som nu øjner et håb om at score deres super-helt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.