Veninder både på og udenfor lærredet. Sofie Lassen-Kahlke og afdøde Mira Wanting til pressemøde med Robert Hansen i 2008, i forbindelse med den sidste af de fem Anja og Victor-film, hvor de spillede veninder.
Veninder både på og udenfor lærredet. Sofie Lassen-Kahlke og afdøde Mira Wanting til pressemøde med Robert Hansen i 2008, i forbindelse med den sidste af de fem Anja og Victor-film, hvor de spillede veninder. Foto: Kristian Brasen
- Jeg har svært ved at holde ud, at livet skal være så uretfærdig, siger Sofie Lassen-Kahlke til BILLED-BLADET i sin første kommentar til veninden Mira Wantings tragiske død kort før Jul.

34-årige Mira Wanting sov ind 22. december efter et års kamp mod livmoderhalskræft, og efterlader sine to døtre, Filippa og Alberte, på henholdsvis 2 1/2 og 13 år.
 
Den unge skuespillerinde blev bisat kort før nytår, d. 28. december,  og det er f'ørste gang Sofie Lassen-Kahlke, udtaler sig om sin nære venindes alt for tidlige død, der har chokeret Lassen-Kahlke:

- At Mira er død, er så ufatteligt og så ulykkeligt for mig. Mine tanker går konstant til hendes dejlige piger, Alberte og Filippa, og resten af hendes familie.

- Mira er min ældste skuespillerveninden, og vi har holdt hinanden i hånden op gennem branchen, så jeg vil savne hende ufatteligt meget. Hun har betydet så uendeligt meget for mig, og jeg har svært ved at holde ud, at livet skal være så uretfærdigt, siger Sofie Lassen-Kahlke til BILLED-BLADET.

Sofie Lassen-Kahlke har kendt Mira Wanting siden de begge var i starten af tyverne, og knyttede tætte bånd gennem indspilningerne af ungdomsfilm-serien om Anja og Victor, der blev lavet i perioden fra 1999 til 2008. 
 
  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.