ccc
ccc Foto: Uffe Weng

Lørdag aften røg den 24-årige Søs Haals ud af TV2s sangkonkurrence ’Voice’. Og aftenens exit kom ikke kun som et chok for den ålborgensiske lærerstuderende, men også for hendes coach Lene Nystrøm og hende konkurrent og team-deltager Christian Krogh.

Søs Haals havde nemlig to store trumfkort i ærmet i lørdagens konkurrence. For det første sang hun duet med verdensstjernen Robbie Williams. Og derudover var hun Lene Nystrøms favorit og fik 60 point sin coach, mens Christian Krogh kun fik 40 point. Dermed var hun nærmest sikret en plads videre til semifinalen. Men sådan skulle det ikke gå. Seerne valgte i stedet at sende Christian Krogh videre ved at fordele deres sms- stemmer således, at Søs kun fik 34 point, mens Christian Krogh fik 66 point.

- Jeg er meget skuffet. Jeg havde slet ikke set det komme, lød det fra Søs Haals, der brød grædende sammen efter showet.

- Jeg er fuldstændig i chok. Jeg troede, jeg havde mere opbakning fra seerne. Men åbenbart så de det som noget negativt, at jeg optrådte med Robbie, og jeg troede slet ikke, det ville få negative konsekvenser, sagde hun.

Voice

Også Lene Nystrøm var overrasket over afgørelsen.

- Jeg synes, at det var helt rigtigt af hende at tage imod tilbuddet om at synge med Robbie. Det er en unik mulighed. Men samtidig skal vi huske på, at det her er Danmark. Her skal man helst ikke larme for meget, sagde Lene Nystrøm og understregede, at janteloven nok har spillet ind.

- Men Christian sang også helt fantastisk, sagde hun.

Christian Krogh var også meget lykkelig for sin plads videre i konkurrencen.

- Jeg havde slet ikke set det komme. Men jeg er så stolt af mig selv. Det vil jeg have lov til at sige, for nu skal det være slut med at være en undskyldning for mig selv. Jeg er så stolt og glad, men jeg må indrømme, at jeg fik noget af et chok. Jeg var helt sikker på, at Søs gik videre, lød det fra en meget glad Christian Krogh efter showet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.