Danske Folkepartis Søren Espersen vil gerne se en pædofil SF'er i DR's nye dramaserie 'Borgen'.

- Jeg vil gerne bare en gang imellem se en pædofil SF'er i en DR-dramaserie. Det ville være så skønt med sådan en. Men det får vi aldrig, siger DF's Søren Espersen i dag til Ekstra bladet.

- Derimod får vi en omsorgsfuld, harmonisk og vidunderlig Sidse Babett Knudsen, der søndag efter søndag kommer igennem med alle de 'rigtige' humanistiske meninger. DR's stereotyper er igen helt klare, fortsætter han til avisen.

Den røde fløj bliver hyldet i 'Borgen', mens de borgerlige bliver portrætteret som mistænkelige bonderøve, lyder påstanden. Og det er ikke første gang. Det er så udbredt, at Espersen har døbt det 'Kaj Holger-syndromet'. - Med henvisning til Krønikens Kaj Holger, som viste sig at være en gemen borgerlig patriark.

- Kaj Holger-syndromet betsod af en ulækker kapitalist, der både har traumatiserede børn og en traumatiseret hustru, mens de vidunderlige socialdemokrater med de rigtige meninger har et fortræffeligt familieliv og harmoniske børn, siger han til Ekstra Bladet.

Medieordføreren indrømmer gerne, at han falder mere og mere for den 'dejlige, nærmest perfekte' Sidse Babett Knudsen.

- Og det er netop problemet. Se bare, hvordan de borgerlige konsekvent bliver portrætteret som mistænkelige bonderøve, alkoholiske kriminelle og ultrakonservative, der kun vil have penge til militær og motorveje, skyder han løs.