Var det i virkeligheden det der skete?

Forbrydelsen lll endte søndag aften med en åben slutning, der fik mange til at spekulere over, hvad der egentlig skete. Hvorfor sagde det klik for Sarah Lund - hvorfor skød hun Reinhardt?

Gisningerne er mange, og vi har ikke det endelige svar. Men én person har et muligt svar på, hvorfor hun trak sin pistol og skød ham i bilen. Den person er Jens Møller Laursen. Han har taget sagen i egen hånd og har lavet sin egen alternative slutning på Forbrydelsen.

Jens Møller Laursen har før været på spil med gakkede scener i forbrydelsen, og den alternative afslutning giver bedst mening, hvis man først har set denne video. I denne video er vi i det afsnit, hvor Lund ikke når toget på Vesterport Station, da hun ser sin søn Mark og hans højgravide kæreste. Men i den alternative video, ser hun en fyr, der danser Gangnam Style på perronen.

Gakket afslutning

I Jens Møller Laursens bud på en afslutning er det en noget anderledes slutning, end den danskerne så søndag aften. Scenen er den samme. Lund sidder på bagsædet, med sin mistænkte skurk på forsædet. Men herefter tager det en hel anden drejning.

Se den alternative slutning HER
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.