Om det er den mandelige hovedrolleindehaver? Eller det er musicalen i sig selv skal være usagt her.

Men det er et faktum, at den danske musicaludgave af 80'er kultfilmen, 'Dirty Dancing' med Vild med dans-stjernen Silas Holst i den mandlige hovedrolle allerede har solgt 100.000 billetter fire måneder før premieren.

Det oplyser Tivoli og Musikhuset i Aarhus sammen med Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

Og det er rekord. Faktisk er det aldrig før set i Danmark, at en musical har solgt så mange billetter i forsalg og så på så kort tid.

-  'Dirty Dancing' er jo den forestilling, jeg har drømt om at spille siden jeg fik mine første dansesko. At det så også bliver den største forestilling rent billetsalgsmæssigt, det er simpelthen for vildt. Det bliver jo et rent drømmeforår for mig, The time of my Life måske, hvem ved, lyder det jublende fra Silas Holst i samme pressemedelelse.

I det hele taget har castningen bag 'Dirty Dancing' været på hugst i Vild med dans universet, da der skulle besættes roller til musicalen, der får premiere i Tivoli den 26. februar 2015.

Den kvindelige hovedrolle som 'Baby' i 'Dirty Dancing' er nemlig besat af Mathilde Norholt, der dansede sammen med Thomas Evers i Vild med dans sidste år. Derudover medvirker Karina Frimodt, også fra Vild med dans, Laura Drasbæk, der sammen med Silas Holst dansede sig til en andenplads, Robert Hansen, som vandt programmet sammen med Marianne Eilhilt,  Kirsten Norholt, der er mor til Mathilde Norholt, Claus Bue. Line Krogholm og sangeren James Sampson.

'Dirty Dancin' spiller i Tivoli fra den 26. februar til den 29. april. Og igen i Musikhuset Aarhus fra den 8. til den 29. maj.