Modsat forleden, hvor TV 2 høstede massiv kritik for en brøler under 'Vild med Dans', så svømmer TV 2s Facebook-side onsdag over i ros over programmet '1 hold, 2 døgn, 3 dyr', der løb over tv-skærmen tirsdag aften.

'Det er nok det bedste TV der har været vist i Danmark i meget lang tid. Ikke bare er det sjovt og underholdende, men det formidler også de mange spændende dyrearter der findes i Danmark på en spændende måde, som begge generationer i vores hus blev grebet af. Mere af det please!, skriver Peter Andersen på Facebook.

Og han er langt fra alene om at være begejstret for programmet, hvor 'naturnørderne' Sebastian Klein og Morten D.D. Hansen dyster mod Bjørli Lehrmann og Vicky Knudsen om, hvem der kan finde den nordlige fugleedderkop, damflagermusen og gråsælen, der alle er truede dyrearter herhjemme.

'Jeg har ikke set fjernsyn siden Dronningens nytårstale, men dette program ville jeg bare se, og jeg blev ikke skuffet. Mere af det, tak. Meget mere. Det var superfedt', skriver Evy Lindenborg.

'Kære TV 2 – dét her bør være et fast tilbagevendende koncept på TV2! Kanalen brød lige den uskrevne 'regel' om, at landsdækkende public service-kanaler ikke kan eller vil producere storartet natur-tv. For en enkelt aften præsenterede kanalen det uhyre underholdende og informative program '1 DØGN, 2 HOLD, 3 DYR' i bedste sendetid!,' skriver debattøren og forfatteren Rune Engelbreth Larsen, der i sin tid grundlagde Minoritetspartiet.

Spørgsmålet er dog, om der nu også kommer flere afsnit af programmet. Det fremgår nemlig ikke umiddelbart af hverken TV 2s omtale af programmet eller af de kommende tirsdages programoversigter, at der kommer flere afsnit.

Emil Skovgaard Brandtoft har også kigget frem i programoversigten.

'Jeg kan ikke se, at I har flere afsnit af "1 døgn, 2 hold, 3 dyr" på programmet. Kan det virkelig være rigtigt? Hvornår kan vi forvente, at næste afsnit kommer?,' spørger han på Facebook.

I sin klumme hos JP Aarhus skriver den ene af programmets natureksperter Martin D.D. Hansen:

'Hvis programmet bliver vel modtaget, er der en god chance for, at vi i det kommende år vil kunne komme rundt i landet i jagten på spændende dyr i mindst lige så spændende omgivelser. Vi kommer ikke til at dvæle fire minutter over stærenes sorte sol med Brahms eller Vivaldi i baggrunden. Der bliver knald på, fordi vi ved, at det ikke bare skal være smukt og dejligt, det skal også være sjovt.'

Men fans af programmet må væbne sig med tålmodighed, lyder meldingen fra TV 2.

»Vi ved endnu ikke, om programmet fortsætter. Det bliver der taget til stilling til det i det nye år,« siger Liv Michelsen, der er redaktør på programmet.

Trods rosen var programmet dog ifølge Kantar Gallups seerundersøgelse ingen stor seermagnet. 220.000 danskere så programmet tirsdag aften midt i VM-håndboldkampen mellem Danmark og Tunesien, som blev sendt på DR1. Her så over 1 million danskere med, oplyser Kantar Gallup til BT.