Anmelderne har jamret og holdt TV2´s »Badehotellet« ud i strakt arm. Seerne har derimod jublet over den danske dramaserie, der hos seerne er det bedste, der er sket på dansk tv siden DR´s »Krøniken«.

Mandag aften sluttede anden sæson af løjerne på det lille hotel på Vestkysten med sæsonens højeste seertal, nemlig 1.425.000 seere, og samlet set har serien fået topkarakterer hos seerne, nemlig en vurdering på 4,5 af 5 mulige, viser TV Gallup.

Det er kun et nærstudie af decimaler der gør DR´s »Krøniken« til den populæreste tv-serie hos seerne, siden TV Gallup begyndte at lave seermålinger. »Badehotellet« er iøvrigt skrevet af de samme forfattere, nemlig Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, der sætter sig på toppen af tv-hitlisten over de mest populære danske dramaserier.

»Det er dejligt, at vi med »Badehotellet« virkelig giver danskerne en god oplevelse, og at seerne påskønner det,« siger TV2´s dramachef Kathrine Vogelsang og tilføjer:

»Forfatterne har en særlig evne til at ramme en forlkelighed og på samme tid fortælle en relevant historie - i dette tilfælde et tidsbillede af vores fælles historie anno 1930.«