Pilou Asbæk spiller Simon Spies og Nicolas Bro er Mogens Glistrup i den nye film om et usædvanligt venskab.
Pilou Asbæk spiller Simon Spies og Nicolas Bro er Mogens Glistrup i den nye film om et usædvanligt venskab.

Mere sex, mere sprut, nul i skat! Optagelserne til en ny film om Simon Spies og Mogens Glistrup er i gang. Se Pilou Asbæk som rejsekongen og Nicolas Bro som Fremskridtsparties stifter.

Optagelserne til en ny film om to kontroversielle danskere er i fuld gang.

Pilou Asbæk og Nicolas Bro går lige nu forklædt med henholdsvis gråt kæmpeskæg og skaldet isse i forbindelse med optagelserne til den nye film 'Spies og Glistrup'.

Susanne Krage 2


Vi kender Glistrup for hans kamp mod skatten og som Fremskridtspartiets leder og rejsekongen Spies for hans morgenbolledamer. Mindre kendt er historien om deres tætte venskab, deres vildskab og deres op- og nedture.

Den historie får vi nu i filmen 'Spies og Glistrup', lover filmselskabet. Nordisk film lover, at vi kommer ind bag på de to karismatiske excentrikere.

- I en tid hvor vi efterhånden alle er kloner af hinanden, er det skønt at lave en film om to mennesker, som ikke lignede andre end sig selv. Spies og Glistrup gik deres egne veje, jagtede deres egne drømme og havde en glubsk appetit på livet med alt, hvad det indeholder af sex, sprut, magt og penge samtidig med, at de var elsket og beundret af store dele af Danmark, siger filmens instruktør Christoffer Boe.

'Spies og Glistrup' har et budget på 19,8 mio. kroner og får dansk premiere i 2013.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.