England har netop taget hul på anden sæson af den danske krimiserie 'Forbrydelsen' og succesen ser ud til at blive endnu større denne gang.

Første sæson var ellers imponerende nok i sig selv, eftersom Sofie og co. bankede den amerikanske hitserie 'Mad Man' af seer-banen.

Men englænderne er så vilde med 'The Killing' - som den engelske titel er - at Sofie Gråbøl og Søren Malling i forbindelse med deres presseturné derovre for tiden rydder forsiderne på de store dagblade.

Og på forsiden af The Independent røber Sofie Gråbøl således, hvordan hun ser sin egen karakter: Som Clint Eastwood!

Manuskriptforfatter Søren Sveistrup havde til seriens første sæson udtænkt, at Sofies Sarah Lund skulle have en affære med en af seriens hovedmistænkte, politikeren Troels Hartmann, spillet af Lars Mikkelsen.

Men da Sofie Gråbøl læste det, flippede hun helt skråt ud.

- Jeg styrtede ind på hans kontor og sagde 'dét der gør du bare ikke. Det er at sælge ud. Jeg er en Clint Eastwood. Og han har ikke nogen kæreste, fortæller Sofie Gråbøl til The Independent.

Flere andre medier fokuserer enormt på Sarah Lunds sweater, som den danske stjerne forklarer, at hun har et had/kærlighedsforhold til:

- Jeg elsker den. Og samtidig hader jeg den. Den er så stærk, at det næsten er den, der har mig på!

For tiden er Sofie Gråbøl i gang med at lave tredie sæson af serien herhjemme.

Andre læser også