Skuespiller og wrestleren Dwayne ‘The Rock’ Johnson folder sig ud i tv-programmet Lip Sync Battle, hvor han mimer til Taylor Swift-sangen Shake it off.

Den hårdtpumpede amerikaner med enorme overarme overrasker sandsynligvis med sit sang-valg, der skal slå tv-værten Jimmy Fallons mimeudgave af Jump in the Line i mimekonkurrencen, som Lip Sync Battle danner rammen om.

‘The Rock’ imponerer dog publikum og modstanderen, Jimmy Fallon, der stiller spørgsmålstegn ved, om macho-skuespilleren ofte står og synger Taylor Swifts sange i badet.

Derefter får tv-værten selv lov til at indtage scenen med sit mimenummer. Det sker til tonerne af Harry Belafontes Jump in the Line.

Udover ‘The Rock’ og Jimmy Fallon er der en lang række prominente gæster, der optræder i første sæson af programmet.

Justin Bieber, Mike Tyson, Anne Hathaway og John Legend er blot nogle af de stjerner, der skal dyste mod en anden kendis til en sang, de selv har valgt, og som publikum ikke kender i forvejen.

Til at hjælpe med at gøre præstationerne bedre er der rekvisitter og dansere i baggrunden, der skal give optrædenerne det sidste lækre finish.

Lip Sync Battle har Danmarkspremiere på Comedy Central mandag kl. 19.30 og bliver sendt hver uge fra mandag til fredag.