Sådan så fars fire børn ud i 2005. Nu søger ASA film nye til at udfylde rollerne som Lille Per, Ole, Mie og Søs.
Sådan så fars fire børn ud i 2005. Nu søger ASA film nye til at udfylde rollerne som Lille Per, Ole, Mie og Søs. Foto: Hammer PR
Hvis dit barn vil være en af fars fire børn i de nye Far til Fire film, er det med at se med her. Det kræver nemlig ikke så meget andet, end at du har en bestemt alder

Det er filmselskabet ASA film, der har meldt ud, at de vil starte forfra på de populære familiefilm, efter at de allerede har haft succes med seks af slagsen over de seneste otte år. Derfor har man fyret alle skuespillerne - heriblandt Niels Olsen som Far og Jess Ingerslev som den smågnavne, men folkekære Onkel Anders.

Erstatningerne for de to voksne er fundet, mens børnene vil blive fundet gennem en åben casting.

- Vi glæder os til at komme i gang med en ny omgang Far til Fire og søger derfor nye børn, som går rundt med Lille Per, Mie, Ole eller Søs i maven, udtaler Henrik Møller-Sørensen fra ASA Film.

De fire nye børn skal findes i aldersgruppen:
- Lille Per: 6-7 år
- Mie og Ole: 12-13 år
- Søs: 15-16 år

Den åbne casting foregår på Det Danske Filmstudie, Blomstervænget 52, 2800 Lyngby i weekenderne 16.-17. februar og 23.-24. februar fra klokken 9.00 - 15.00.

Far til fire


Henrik Møller-Sørensen understreger, at rigtig mange forhåbningsfulde børn vil komme til castingen, og at forældre derfor skal væbne sig med tålmodighed, da der kan forekomme meget ventetid.

Den otte uger lange optagelse til den første ud tre nye film begynder i slutningen af maj i København.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.