Her er de fire finalister i 'Voice - Danmarks største stemme.' Christian Krogh (tv), Emilie Päevatalu, Dianna Lindharth (th) eller Andreas Odbjerg bliver vinder af den eftertragtede pladekontrakt og titlen som 'Danmarks største stemme'.
Her er de fire finalister i 'Voice - Danmarks største stemme.' Christian Krogh (tv), Emilie Päevatalu, Dianna Lindharth (th) eller Andreas Odbjerg bliver vinder af den eftertragtede pladekontrakt og titlen som 'Danmarks største stemme'. Foto: Thomas Lekfeldt

Christian, Emilie, Dianna og Andreas slap gennem nåleøjet

Efter at have sunget for livet i et flot show er fire sangere klar til finalen i Voice.

Hvis man køber præmissen for sangkonkurrencen, er det derfor enten Christian Krogh, Emilie Päevatalu, Dianna Lindharth eller Andreas Odbjerg, som har Danmarks for tiden største stemme.

Lene: Fint, at seerne bestemmer

På Lene Nystrøms hold sang Louise Schouw mod Christian Krogh for at komme i den eftertragtede finale. Men faktisk var det ikke Lenes foretrukne sangere, der i aften stod i semifinalen. Hun havde nemlig givet 40 point, som er minimum, til begge sangere i kvartfinalen. Lene fortalte i aftenens liveshow, hvordan hun havde det med at blive overtrumfet af seerne hele to gange.

- Det har jeg det sådan set fint med, for det er seerne, der skal købe pladen, som vinderen af konkurrencen sender ud, sagde Lene Nystrøm.

I aftenens semifinale gjorde Christian Krogh rent bord og snuppede både 60 point fra Lene og 77 procent af publikums stemmer. Dermed er han i finalen, og seerne skånede Lene Nystrøm for endnu engang ikke at kunne vælge sin favorit.

dommerev3

Liam O'Connor valgte at give sine 60 point til Emilie Päevatalu og dermed fordelen forud for offentliggørelsen af seernes stemmer. Seerne var helt enige med rapperen og sendte med 49 procent af stemmerne Johannes Hübertz ud i mørket og Emilie i finalen.

Jordskredssejr til Andreas Odbjerg

Xander Linnet gav Andreas Odbjerg fordelen forud for seernes stemmer. Og da konkurrenten, Kamille Bjerregård Schjøtler, kun kunne trække 17 procent af seernes stemmer, gik Andreas videre til finalen, med det man vist roligt kan kalde en jordskredssejr - 60 point fra Xander og hele 83 procent af seernes stemmer.

På Sharin Foos hold leverede Christoffer Stjerne en flot version af Foo Fighters 'The Pretender'. Men det var ikke nok til at vinde størstedelen af hverken publikums eller Sharins point.

- Det var ikke det sikre valg, men et valg der vidner om potentiale, sagde Sharin Foo om sin prioritering i aftenens show.

Dermed blev Dianna Lindharth den fjerde deltager i Voice-finalen, som sendes på TV 2 på lørdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.