Vil du finde den store kærlighed? Ja da! Det behøver faktisk ikke være så svært. Besvar bare 36 spørgsmål sammen med din partner eller date og voilà...

Det er ikke spor nemt at finde den store kærlighed. Hverken ude i virkeligheden eller på tv.

I datingprogrammet 'Gift ved første blik' er syv ud af syv par endt i skilsmisse de to seneste sæsoner. Og i går meddelte Ane fra dette års udgave, at hun ville trække sig, før eksperimentet var slut.

Men der er et trick, der måske kan hjælpe sommerfuglene lidt på vej - og det kræver hverken eksperter eller store bryllupper. Det kræver derimod omkring halvanden times fred og ro til samtale og en partner, som du måske lige har mødt.

I 'Gift ved første blik' har eksperterne bedt de fire par om at svare på 36 spørgsmål om dem selv, mens de sidder sammen. Spørgsmålene er udarbejdet af den amerikanske psykolog Arthur Aaron i 1997, og ved hjælp af disse spørgsmål fik han fremmede mennesker til at forelske sig i hinanden i hans laboratorium.

»De 36 spørgsmål der bruges i øvelsen, er designet til at åbne for og skabe en form for samtale, der langsom bliver mere intim, og som får samtalepartnerne til at fortælle mere og mere om sig selv. Indholdet i samtalen bliver derfor meget anderledes end hverdagssnak og 'small talk',« forklarer en af programmets eksperter psykologen Gert Martin Hald til BT.

For nyligt at spørgsmålene fundet ny popularitet, efter de blev beskrevet i The New York Times. Med en lykkelig udgang i øvrigt.

Knap så lykkeligt gik det for et af 'Gift ved første blik'-parrene i tirsdagens afsnit. Her så vi, hvordan Lene blev bedt om at tre sende sætninger, der starter med 'vi'. (Se alle de 36 spørgsmål længere nede i denne artikel).

»Vi er gift, men vi kysser ikke. Vi sover sammen, men vi går ikke i seng sammen.Vi snakker rigtig meget, men snakker vi sammen? Det ved jeg ikke,« lød det ærligt og uden omsvøb fra Lene til Poul.

Av. Men hey - prøv selv de helt videnskabelige spørgsmål her - hvis du tør.