Spoiler alert: Artiklen rummer en afsløring om aftenens program.

En af de helt populære landmænd i TV 2-serien 'Landmand søger kærlighed' er den 22-årige Ruud Derks. Nu har han endelig fundet kærligheden - men ikke med en kvinde fra programmet.

I TV-programmet 'Landmand søger kærlighed' har fem landmænd datet kvinder i jagten på den store kærlighed, og i programseriens niende afsnit skulle 22-årige Ruud Derks vælge mellem Emma og Carina.

I sidste ende blev det Emma, som fik Ruud Derks invitation til en romantisk weekend i Skagen, og Carina måtte slukøret lede videre efter den rigtige landmand.

»Jeg vil rigtig gerne være kærester med Emma, og jeg tror også, det kommer,« lød det fra en storsmilende Ruud i programmet.

Men selvom der var julelys i øjnene hos de to, og luften mellem dem nærmest slog gnister, så holdt kærligheden ikke. For allerede efter, parret havde været sammen i to uger, gik det op for Ruud, at det, der virkede som en forelskelse i Emma, ikke kom til at holde.

»Et par uger efter optagelserne vendte det 180 grader. Jeg fandt ud af, at hun var en helt anden person, end den jeg havde lært at kende. Hun var alligevel ikke min type, hun går rigtig meget i byen, så der var nogle personlige ting, som jeg ikke var så interesseret i,« siger han til BT.

Derfor forlod han hurtigt Emma, og det var hun ked af, fortæller Ruud.

»Det var bedre at komme videre fra min side af, og det tror jeg ikke, hun er helt ovre endnu,« siger han.

Men jagten på kærligheden er alligevel endt lykkeligt for Ruud Derks, som har fundet en ny kæreste siden programmets afslutning. Og Ruud fortryder bestemt ikke, at han var med i programmet, for det var takket være 'Landmand søger kærlighed,' at han har mødt sin nye kæreste 20-årige Malou Larsen.

For kun to uger efter, det var endt med Emma, stødte han ind i en meget genert Malou til en festival.

Den 20-årige kvinde havde faktisk sendt et brev til ham, da TV 2 bad håbefulde kandidater om at skrive ind til Ruud og de andre landmænd for at vinde deres kærlighed i programmet, men hun havde sendt brevet for sent, så det nåede ikke at komme med i betragtning, da han skulle udvælge kvinderne.

Men så stod hun der pludselig foran ham.

»Hendes veninde kom hen og prikkede til mig og spurgte, om jeg ikke var ham der fra tv, for så havde hun en veninde, der lige skulle præsenteres,« siger han. Det var så Malou Larsen, som han skrev til et par dage efter. Deres første date var helt nede på jorden, og de to sad i Ruuds stue og spiste en burger fra McDonald's.

På Facebook har Ruuds nye kæreste afsløret, at de to er sammen, og at det er en kæmpe lettelse endelig at kunne stå frem med deres kærlighed, som på grund af programmet indtil nu har måttet holdes hemmelig.

Noget hun betegner som en hård kamp for dem begge to, men som de nu er igennem og derfor endelig må gå rundt i offentligheden sammen, skriver hun i sit Facebookopslag.

Begge er landmænd
Og de to ser ud til at have meget tilfælles. Malou Larsen holder nemlig også af dyr og arbejder selv som landmandselev, hvor hun passer køer, så noget tyder på, at det ikke vil kræve megen overtalelse fra Ruud Derks for at få sin udkårne til at vælge livet som landmandsfrue til.

Det har været svært at holde den søde hemmelighed skjult. På Malou Larsens Instagram kan man se, at den spirende kærlighed til Ruud har sat sine spor, selvom de to måtte gå stille med deres forhold.

Artiklen fortsætter under opslaget:

'Alt er perfekt, har en dejlig familie, dejlige venner, et fantastisk arbejde, nogen super skønne dyr og den bedste kæreste, som accepterer mig og alle mine dyr! Kunne ikke ønske mig mere lige nu!' skriver hun på sin Instagram.

Og i landmandens øjne virker det også som et perfekt match for parret, der har været sammen i over to måneder nu. I weekenden har de været til barnedåb sammen, og den unge landmand fortryder på ingen måde sin deltagelse i programmet.

»Det er jo egentlig fedt nok at have fået så mange tilbud, der er bare ikke så mange, der er interesserede i at have en kæreste, der er så bundet til sin gård. Og jeg kan jo heller ikke være sammen med dem alle sammen, for det bliver noget værre gris. Malou er selv inden for erhvervet og bor selv ude på landet, så det passer ret godt.«

Malou Larsen bor på Djursland, og Ruud bor i Himmerland, og hun er ikke afvisende over for at flytte ind på gården på et tidspunkt, når de to har lært hinanden lidt bedre at kende.

Han fortæller også, at hun nu er meget lettet over, at de to nu kan være kærester helt officielt.

»Jeg synes ikke, det har været så galt, men jeg kan godt forstå, at hun synes, det har været lidt træls, at jeg skulle gå og gemme hende. Og når det så vælter ind med sms'er fra piger, så har hun ikke haft lyst til at se dem.«

Malou har også kun set det første program for ikke at blive for jaloux.

Og selvom kærligheden brast med Emma, så er Ruud fuld af forhåbninger til det nye pars fremtid.

»Hun er rimelig moden, vi har det sjovt sammen, og tiden går sgu stærkt. Jeg kan endelig være mig selv for en gangs skyld, og jeg kan også finde ud af at sige fra.«

Ruud har dog ikke friet endnu.

»Jeg regner med, at hun frier til mig,« siger han grinende Ruud med en ditto grinende Malou i baggrunden.

Ruud Derks er 22 år. Som to-årig flyttede han sammen med sine forældre fra Holland til Danmark. Han driver nu en gård med 350 geder. Han er den yngste deltager i programmet og samtidig den, der har modtaget flest breve fra kærlighedssøgende singlekvinder med i alt 126 henvendelser.

Man kan se, hvordan det hele ender mellem Ruud Derks og Emma i næste afsnit af Landmand søger kærlighed, som bliver sendt på tirsdag klokken 20.00 på TV 2.