Her ses David Schwimmer sammen med to af sine kolleger fra 'Venner' - Jennifer Aniston og Lisa Kudrow.
Her ses David Schwimmer sammen med to af sine kolleger fra 'Venner' - Jennifer Aniston og Lisa Kudrow. Foto: SCOTT NELSON

David Schwimmer løfter sløret for, hvilket et af de mange afsnit af 'Venner', som han håber på, at datteren vil se med ham en dag.

'Ross' der i virkeligheden hedder David Schwimmer har forleden talt om de episoder af hitserien, som han synes er bedst. Eller i virkeligheden sagde han bare, at der var mange gode. Det skriver Glamour.com.

nnn

USA-ENTERTAINMENT/

Ifølge mediet udpegede Schwimmer til gengæld et specifikt afsnit, han glæder sig til at vise sin lille datter Cleo på et tidspunkt.

»'The One With The Holiday Armadillo' var sjovt. Det var rigtigt sjovt. Den episode skal min datter se en dag.«

I afsnittet klæder Ross sig ud som et bæltedyr for at forklare sin søn Ben, hvad den jødiske  'jul' hanukkah går ud på. Men der opstår lidt problemer, da julemanden (Chandler) træder ind af døren.

Du kan gense en del af afsnittet forneden.

I interviewet taler Ross også om, hvilket afsnit der er hans yndlings - et svært tema, når nu Venner varede hele ti sæsonr. Men han har dog et bud.

»Jeg ved ikke, om det er min absolutte favorit, men jeg elskede min rolle i 'The One With the Blackout'. Det var en mindeværdig episode - men ærligt talt, dem var der virkelig mange af,« siger David Schwimmer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.