The Voice. Sangeren Robbie Williams og programmets vært Felix Smith under showet lørdag aften den 10. november. (Foto: Uffe Weng/Scanpix 2012)
The Voice. Sangeren Robbie Williams og programmets vært Felix Smith under showet lørdag aften den 10. november. (Foto: Uffe Weng/Scanpix 2012) Foto: Uffe Weng

Den britiske popstjerne Robbie Williams gæster lørdag aften TV2s sangkonkurrence ’Voice’.

Og det har givet værten Felix Smith ekstra at se til.

Den britiske popstjerne er nemlig ikke til at styre i tv-studiet på Østerbro i København, hvor han sammen med Felix Smith trådte ind på scenen for at hilse på publikum, inden showet gik i gang. Og Felix Smith havde knap fået Robbie Williams væk fra scenen igen, inden showet gik i gang, Han havde nemlig travlt med at underholde publikum.

- Det her er, hvad der kommer til at ske i aften: I skal høre nogle gode sangere, og nogle der er virkelige dårlige. Og jeg er en af de virkelig dårlige, sagde Robbie Williams til publikum og indrømmede, at han aldrig ville have klaret sig i en stor sangkonkurrence.

- Jeg ville ikke være gået videre, sagde han, inden Felix Smith fik han gelejdet ned fra scenen.

x

Robbie Williams optrådte fredag aften i den hollandske udgave af ’Voice’. Efter showet satte han sig it sit privatfly med kursen mod Danmark. Han ankom til København natten til lørdag, hvorefter han tjekkede ind på hotel Skt Petri i København. Lørdag brugte han på at lave interviews med flere danske medier, hvorefter han tog til generalprøve på aftenens show.

Robbie Williams forlader Danmark igen lørdag aften. Allerede inden aftenens show er overstået og fire deltagere er sendt sikkert videre til semifinalen i ’Voice’, sætter han sig igen ind i sit privatfly og flyver videre på sin promotur.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.