Sangeren Robbie Williams og programmets vært Felix Smith under 'Voice'-showet lørdag aften den 10. november.
Sangeren Robbie Williams og programmets vært Felix Smith under 'Voice'-showet lørdag aften den 10. november. Foto: Uffe Weng
Det var et kæmpe scoop for TV2, at de lørdag aften kunne præsentere den engelske popkonge, Robbie Williams, som gæst i 'Voice - Danmarks største stemme'

Udover at optræde med sin nye single, 'Candy', gav den engelske charmør også deltageren Søs Haals en oplevelse for livet, da de to optrådte sammen på scenen.
 
Mens det for Søs utvivlsom var det største, hun har oplevet musikalsk, så var det for Robbie Williams med alt ønskelig tydelighed blot 'endnu en dag på kontoret'. I hvert fald havde han mere end almindelig svær ved at holde styr på, hvor han var.

Således sendte han følgende besked til sine 1,35 mio. følgere på Twitter: "Good luck SOS tonight on Voice Holland. RW x" (Held og Lykke Søs i aften i Voice Holland. RW x, red.) - sammen med et billede af ham selv og Søs Haals på scenen i Voice-studierne på Østerbro i København.At vort land ikke har nået at gøre det store indtryk på englænderen, kan måske skyldes, at han for tiden ræser Europa rundt for at promovere sit nye album. Han har da også lige været i Holland. Det var han i fredags, hvor han også optrådte i den hollandske udgave af Voice.

Voice

Duetten med Robbie Williams blev forøvrigt Søs Haals' sidste i Voice. På trods af at hun var favoritten hos mentor, Lene Nystrøm, der gav hende 60 point (mod 40 point til konkurrenten Christian), så ville seerne det anderledes. De vendte det hele på hovedet og sendte, til hendes egen store overraskelse, Søs ud af konkurrencen ved kun at tildele hende 34 point.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.