»Jeg har taget steroider før - det behøver ikke være en hemmelighed. Jeg gider bare ikke at sidde og høre på det.«

Det fortæller en af deltagerne i det nye realityprogram ‘Ex on the Beach’ til B.T. efter selv at have set første afsnit af programmet, hvor han bliver sur på en kvindelig deltager, der kalder ham ‘steroide-fyr’.

Mandag den 20. august går Kanal 4’s helt nye realitysatsning i luften. Nemlig den danske udgave af realityserien ‘Ex on the Beach’, der første gang blev sendt på MTV i 2014 i en britisk version.

I første afsnit møder man otte danske singler, der flytter ind i en luksusvilla på Mauritius, hvor de skal feste og løbende møde deres egne og de andres ekskærester.

En af deltagerne er 26-årige Morten Kjeldsen.

Han gør sig især bemærket i første afsnit, da der opstår en konflikt i poolen, hvor den kvindelige deltager Caroline Godrim beskylder ham for at være en ‘steroide-fyr’.

»Jeg er træt af, at Caroline prøver at sætte mig i den der klassiske ‘steroide-boks’. Jeg er ikke sådan en typisk ‘steroide-fyr’,« siger Morten Kjeldsen.

Han fortæller, at selvom han har taget steroider før, gider han ikke høre for det, fordi han ikke kan identificere sig med andre ‘steroide-fyre’.

»Altså, nu er jeg utrolig selvglad i forvejen. Men det er jo som regel den boks, man bliver puttet ind i, når man er ‘steroide-fyr’ - den der selvglade type. Jeg er da en selvglad type, selvfølgelig er jeg det, men jeg har noget at have det i. Det har rigtig mange af de andre ‘steroide-fyre’ ikke. Det er folk, der er meget usikre på sig selv,« siger han.

Silikone og steroider går ud på ét

Selvom det er ulovligt at tage steroider, har Morten Kjeldesen ikke nogen skrupler:

»Der er sgu da så meget, der er ulovligt, er der ikke? Nu har vi også Bjarne Riis, der står, ligesom jeg står nu, og siger til kameraet, ‘jeg er aldrig blevet testet positiv for doping’ - men det ved vi jo godt allesammen, at det er han. Så det er jo bare løgn. Og ellers havde Tour de France da også været pissekedeligt at kigge på.«

Det er normalt kun fyre, der sætter ham i den såkaldte ‘steroide-boks’, fordi de er jaloux, fortæller han. I programmet er det første gang, han oplever, at en pige sætter ham i den:

»Havde det været en af de andre, der ikke har silikonebryster, så havde det været noget andet. Men når hun sidder der, som instagrammer, med fyldige læber og silikonebryster og betaler sig fucking fattig for at sutte noget fame på Instagram, så gider jeg ikke høre på sådan noget lort.«

Når man spørger ham, om han synes, at steroider og silikonebryster går ud på ét, svarer han:

»Ja, det gør det. Ærligt talt, hun kan gøre lige præcis, hvad der passer hende, fordi hun må gerne få de her kæmpestore bryster, det er ikke ulovligt, hun kan bare fylde silikone i sine læber, i sine patter, i sin røv - og føle den 100 procent, og der er ikke noget forkert i det. Men lige så snart sådan en som mig, der har trænet rigtig meget og ydet mit ypperste, får sådan en kommentar, så er det bare, ‘luk røven, det gider jeg ikke høre på’.«

Discovery Networks, der står bag realityserien, vil ikke kommentere på, hvilke tanker de har gjort sig i forhold til at have en deltager med, der fortæller åbent om sit ulovlige steroidebrug.