Særligt Dominic Purcell har været aktiv på de sociale medier.

"Prison Break" vender tilbage. Nyheden gik verden rundt i slutning af 2015, og det længe ventede comeback til serien, der kørte fra 2003 til 2009 glæder tilsyneladende også dens mest markante skuespillere, der i stor stil har lagt billeder fra settet på Instagram.

LÆS OGSÅ: Dronningens symbolske ejendomsskat: Margrethe slipper billigt

Blandt andet har Amaury Nelasco, der spiller rollen som Sucre, lagt en kort video op med Robert Knepper, der spiller T-Bag, og Rockmond Dunbar, der spiller C-Note. Meget passende har han kaldt videoen ’Tre tidligere straffefanger mødtes lige i Vancouver’.

LÆS OGSÅ: Prison Break-stjerne: Jeg var tæt på selvmord

Også Dominic Purcell, der spiller den dødsdømte Lincoln Burrows, har haft travlt med at lægge selfies på Instagram. For eksempel dette hvor han forsøger at lave sit helt eget mugshot.

LÆS OGSÅ: Martin Jørgensen taget for spritkørsel: Jeg er meget ked af det

Også Rockmond Dunbar er kommet med på Dominic Purcells selfies. Her på et billede hvortil den skaldede skuespiller skriver: 'Det er fantastisk at hænge ud med drengene igen. Vi er alle lidt ældre, lidt klogere og lidt grimmere'.

LÆS OGSÅ: Prison Break punkterer kærlighedshistorie

Også ’lillebror’ Wentworth Miller har ladet fansene vide, at han er tilbage:

LÆS OGSÅ: Chris Brown om Rihanna-bank: Jeg overvejede selvmord

Men selfiekongen har været den klart mest aktive:

Indtil videre har alle de store navne fra serien sagt ja til at være med i fortsættelsen på nær William Fichtner, der spillede FBI-agenten Alexander Mahone.

Artiklen er oprindeligt bragt i HER&NU.

Andre læser også