DR's populære program 'Gift ved første blik' vender tilbage med en ny sæson. Fredag åbnes der for tilmelding til den nye sæson.

Det skriver eb.dk, der får nyheden bekræftet fra Sofia Fromberg, der er redaktør på 'Gift ved første blik'.

»Vi håber, at singler fra hele landet og i alle aldre har lyst til at være med. Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang,« siger Sofia Fromberg.

Hun fortæller i samme ombæring, at det - som altid - vil være et hold af eksperter, der står for at sætte de par sammen, som de tror på.

På spørgsmålet, om man i denne omgang af 'Gift ved første blik' er åbne for homoægteskaber, svarer redaktøren:

»Ja, det er vi. Vi er åbne for alle. Folk skal bare tilmelde sig uanset køn og alder og alt muligt. Jo flere der melder sig, jo bedre mulighed har vi for at finde de perfekte match,« siger Sofia Fromberg.

Femte sæson

De kommende måneder kan håbefulde og gifteklare personer melde sig til programmet, og herefter er det planen, at bryllupperne skal finde sted i løbet af foråret.

'Gift ved første blik' har indtil nu haft fire danske sæsoner. I første omgang blev programmet, hvis koncept er blevet solgt til markeder som USA, Australien, Tyskland, Frankrig og Holland, sendt på DR3. Men siden er det flyttet over på hovedkanalen DR1.

Konceptet er ganske simpelt. Gifteklare singler melder sig til programmet.

Af den tilmeldte skare udvælger eksperter fire par, der bliver gift uden tidligere at have mødt hinanden. Herefter skal parrene så finde ud af, om de kan få et liv sammen til at fungere - og om de i sidste ende vil forblive gift.

Hvis du gerne vil deltage i den nye sæson, kan du tilmelde dig på gift@snowmantv.dk.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i iTunes eller lyt med her: