Mens vi venter på en ny omgang ’Vild med dans’, har Sarah Grünewald kastet sig over et nyt værtsjob på TV2 Zulu.

Så er Sarah Grünewald snart tilbage i dit tv.

Den 33-årige tv-vært, der normalt huserer i den bedste sendetid fredag aften i ’Vild med dans’, har i den mellemliggende danse-pause sagt ja til at være vært på genoptagelsen af en gammel comedy-klassiker, ’Comedy Fight Club’, på lillebror-kanalen TV 2 Zulu, hvor seks ”ukendte” komikere dyster om det store gennembrud.

Programmet, der har ligget i dvale siden 2010, havde tidligere Pelle Hvenegaard som vært og udklækkede talenter som Thomas Warberg, Simon Talbot og Nikolaj Stokholm. Komikerne sendes ud i uvante hverdags-situationer, som de så efterfølgende skal skrive et kort comedy-sæt over, der fremføres live foran publikum på Karma Kajen midt i Københavns kanal.

Sarah Grünewald har selv en smule comedy-erfaring fra sit samarbejde med Mick Øgendahl og Rune Klan i komedieserien ’Tomgang’ og udtaler i en pressemeddelelse om sit nye job:

»Jeg glæder mig til, at komikerne sprænger rammerne for komik. Det mest sexede i verden er at arbejde med mennesker, der er gode til deres fag, og nu får jeg lov til at arbejde med seks sjove komikere, som alle kan deres kram,« udtaler Sarah Grünewald i en pressemeddelelse.

’Comedy Fight Club’ har tidligere været en ren mandeklub, hvor kun Sanne Søndergaard har fået lov til at deltage i feltet. I den kommende sæson, der er sat til at køre otte mandage i foråret, skruer man nu op for kønsfordelingen, så hele to kvindelige komikere får lov til at give den gas.

Deltagerfeltet består af Ane Høgsberg (Årets talent ved Zulu Comedy Galla 2016), Frederik Rosgaard, Søren Dürr, Natasha Brock, Mikkel Klint Thorius og Jakob Svendsen.

Sarah Grünewald, der privat er gift med musikmanden Rasmus Backhaus, og som sidste år blev mor for første gang til den lille dreng Luis, har endnu ikke meldt ud, om hun fortsat også er vært på ’Vild med dans’ til efteråret.

Foto: TV2
Vis mere