Igennem mere end et år er Abdel Aziz Mahmoud tonet frem på skærmen næsten hver dag klokken 19 i DRs udsendelse Aftenshowet med Sisse Fisker og Louise Wolff ved sin side.

Men det er slut nu, fortæller den unge studievært til bt.dk.

- Jeg fortsætter ikke som vært på Aftenshowet, så nu kan jeg ikke længere blive klippet i DR-byen, griner han.

Det har altid være en stor drøm for den 29-årige vært at være redaktør, og det var også en drøm, han havde, da han startede som vært på Aftenshowet.

Og den drøm går nu i opfyldelse. Abdel Aziz Mahmoud, der også har været oplæser på DR Update og vært på TV2s sundhedsprogram Basta, forlader nemlig ikke Aftenshowets redaktion helt. Han skal være redaktør for en ny satsning, der skal fylde hullet ud, der hvor TV Avisen nu bliver sendt mellem 21:00-21.30.

Redaktør for nyt program
- Vi kommer jo nogle gange med nogle store afsløringer i Aftenshowet. Voldsofferet Marlene Duus, der skabte stor debat, var jo gæst hos os, og den slags skal vi gå mere i dybden med i det nye program.

Han vil ikke løfte sløret for, hvad programmet kommer til at hedde og heller ikke, om der kommer en ny vært, som skal afløse ham på skærmen.

- Nu er Sisse Fisker jo kommet tilbage fra barsel, så jeg tror ikke, der er værtsmangel. På den anden side, kan det jo godt være, de kommer til at mangle en mandlig, da Mark Stokholm jo er den eneste mandlige vært, men jeg ved det ikke, siger han.