Når TV 2s spritnye reality-program 'Hjem til gården' mandag aften har premiere, er det ikke kun deltagerne og seerne, som spændte sidder klar foran tv-skærmen. For programmets vært, Lene Beier, sidder nerverne i den grad uden på tøjet.

På skærmen udstråler den 39-årige tv-vært både ro og overskud, men når et af hendes programmet ruller for første gang, er hun alt andet end rolig.

»Jeg har simpelthen så mange nerver på. De her premieredage - jeg kan slet ikke holde det ud. Lige inden det starter, kommer jeg til at vade rundt i hele lejligheden,« siger Lene Beier.

I 'Hjem til gården' skal 14 beboere få en primitiv gård op at køre uden hjælpemidler, som moderne mennesker tager for givet. Det er sådan noget som elektricitet, rindende vand, indkøb i supermarkedet og mobiltelefoner. Samtidig konkurrerer de mod hinanden, og hver uge bliver taberen af en dyst mellem to af beboerne sendt hjem. Den endelige vinder løber med hæderen, æren - og 500.000 kroner.

Mandag har har TV 2-programmet 'Hjem til gården' premiere. Her ses værten, Lene Beier (th.), sammen med Philip Dam Hansen (tv.), der skal fungere som 'mentor' for de 14 deltagere, som skal få en hverdag til at fungere på den primitive gård. Vis mere

Lene Beier, der også er kendt som vært på blandt andet TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', har naturligvis allerede set udsendelserne på forhånd. Men alligevel kan hun altså næsten ikke være i sig selv af bare nervøsitet.

»Jeg er nervøs for, hvordan det det bliver modtaget. Det er jo et halvt år siden, at vi har optaget det. Vi har jo gjort os umage og lavet noget, som vi synes, er rigtigt godt. Men det er jo ikke sikkert, at folk synes det,« siger Lene Beier.

Premieredagene er altid specielle hjemme hos Lene Beier, og mandag var der da også planlagt en stor aften. Men fordi hendes fem-årige søn Otto er blevet syg, er planerne blevet ændret.

»Jeg havde inviteret en masse venner til premieren i aften, og vi skulle have haft huset fuld af gæster. Men fordi min søn er blevet syg, har vi måttet aflyse. Det er lidt ærgerligt, men så kan jeg se det sammen med min mand,« lyder det fra Lene Beier.

Lene Beier bor sammen med sin mand, Anders Beier, og deres to børn i en lejlighed på Frederiksberg i København. I øjeblikket går meget af hendes tid med at optage det nye TV 2 Fri-program 'Hund søger hjem', og når hun har fri, arbejder hun og manden på deres helt store drømmeprojekt - et nyt, stort hus i Dragør.

Når den drøm er realiseret, og tv-karrieren lakker mod enden, har de en drøm om at åbne et hotel sammen. Det kan du læse mere om her.