Emma fra Årgang 0 valgte tidligere på året at holde en pause fra det populære tv-program 'Årgang 0', men Rachel og Stephanie har ikke tænkt sig at følge i Emmas fodspor.

De to piger fortsætter ufortrødent i 'Årgang 0'. Tanken om en pause har dog strejfet Stephanie.

»Jeg har da overvejet, om man skulle holde en pause. Men så tænker man, at folk jo godt kan lide det, som man gør. Så man bliver ved, fordi de får noget ud af det. Så selvfølgelig fortsætter jeg,« siger Stephanie til BT på den røde løber til optagelserne til TV2-programmet ‘TV2 015: De største øjeblikke’.

Stephanie (i midten) sammen med sin familie på den røde løber til optagelserne til 'TV2 015: De største øjeblikke'
Stephanie (i midten) sammen med sin familie på den røde løber til optagelserne til 'TV2 015: De største øjeblikke' Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Her troppede hun op med sin familie for at overvære optagelserne til årskavalkaden. En anden deltager fra 'Årgang 0' havde også taget turen til Operaen i København for at deltage i festen, nemlig Rachel.

Hun holdt en kort pause fra programmet i 2014, da hun startede på efterskole. Men hun er tilbage i Årgang 0 og har tænkt sig at blive.

»Jeg stoppede ikke helt. Jeg ville bare ikke filmes på min efterskole. Jeg er stadig med fuldt ud, som jeg altid har været, og det kommer jeg til at være frem til programmets slutning,« siger Rachel til BT.

Rachel havde taget hele familien med på den røde løber til optagelserne til 'TV2 015: De største øjeblikke'.
Rachel havde taget hele familien med på den røde løber til optagelserne til 'TV2 015: De største øjeblikke'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Hun løfter samtidig sløret for, hvad der kommer til at ske i næste sæson af 'Årgang 0', der ruller over skærmen i det nye år.

»Næste sæson er jeg på gymnasiet og gør klar til et helt nyt liv, hvor jeg måske skal være udvekslingsstudent i udlandet. Og ellers er jeg bare generelt sammen med familien og mine venner, som er en helt almindelig del af mit liv og af Årgang 0,« siger Rachel.

Hun kunne godt tænke sig et udvekslingsophold i et spansktalende land, fortæller hun og demonstrerer, at hun allerede kan lidt spansk, eller ‘un poquito’ som hun selv siger det.

»Jeg er meget interesseret i andre kulturer. Og jeg synes, at spansk er et fantastisk sprog, som jeg godt kunne tænke mig at lære. Og så vil jeg gerne have en fantastisk oplevelse og møde nogle nye mennesker,« siger Rachel.

For Stephanies vedkommende hedder det forhåbentlig gymnasiet i fremtiden. STX i Slagelse er målet, fortæller hun.