Tv-værten Jarl friis-Mikkelsen, 62, har knapt fået tørret øjnene efter sin datter Isabels bryllup, før han igen står foran kameraerne.

Der er bud efter den kendte vært, der har sit tv-livs hektiske efterår og er på toppen af sin anden tv-karriere, der begyndte i Danmarks Radio for 33 år siden.

Søndag aften rullede han ud i talkshowet 'Jarl samler op' på TV2 Charlie, hvor kendte danskere får sig en køretur med indbyggede overraskelser. Og talkshowet blev ugens mest sete program på kanalen med 165.000 seere.

Læs også: Jarlen i tårer ved datters vielse: 'De er et rigtigt match'

Samtidig har han sagt ja til at være dommer, når TV2´s nye talentshow 'Danmark har talent' går i luften, og så skal han også lave en ny omgang 'Jarls quizshow'. Det overrasker ham dog selv, at han har overlevet så lang tid i dansk tv-underholdnings tjeneste.

- Det havde jeg slet ikke forestillet mig i en verden, hvor man er dømt ude som 40-årig. Men ingen behøver at følge de gængse veje. Det har jeg aldrig gjort, siger Jarl Friis-Mikkelsen, der tilskriver sine to yngste døtre æren for, at han er så vital.

Se billederne: Kaos da Casper og Isabell kom ud af kirken

- Jeg får slet ikke lov til at blive gammel. Jeg kan takke dem for, at de kom til og holder mig i live.

Smider tøjet

Søndag er det politikeren Pia Kjærsgaards tur til at blive samlet op af Jarl, og det sker i en ministerbil, han har fået lov til at låne.

- Sådan en har hun aldrig haft behov for at have, fortæller Jarl Friis-Mikkelsen, der til gengæld må smide tøjet.

Pia Kjærsgaard raser over Wafande: Jeg vil ikke stå model til den slags

- Jeg har en opgave til mine gæster hver gang, og de har en til mig. Pia Kjærsgaard udfordrer mit til at svømme om kap i en svømmehal, så jeg må i badebukserne, griner Jarl, der selv har været med til at udvikle talkshowet med Nordisk Film.

- Ambitionen er at vise nye sider af folk, vi kender, og man lærer folk at kende på en helt anden måde, når man er ude at køre bil, siger Jarl Friis-Mikkelsen, der har lavet over 400 talkshows med publikum i studiet.