Otte unge har begyndt festen foran rullende kameraer i ny realityserie på Kanal 5.

Der bliver ikke tid til meget søvn for 'J. J.', 'Prada' og de seks andre partykonger, der er deltagere i Kanal 5's nye realityserie 'Kongerne af Marielyst'.

De har fået stillet et lækkert luksus-sommerhus med jacuzzi og fri bar til rådighed, og præmien er deres livs fest og sommer.

Naboerne har allerede været til bar-mave-fest i huset, der ligger fire km udenfor den kendte badeby på Falster.

Overalt titter kameraer frem, der skal køre i døgndrift i bedste 'Paradise Hotel'-og 'Big Brother'-stil.

Sov i jacuzzien

På køkkenbordet ligger en seddel fra en ulykkelig 'Prada', der er 22 år og til hverdag er frisør/ stylist, om, at han har mistet en ørenring.

Han faldt i søvn i den udendørs jacuzzi og fik kun et kvarters søvn, inden 'kongerne' skal i gang med at arrangere en beachvolley-turnering på stranden.

Hvis ikke det lykkes, er straffen, at de mister deres VIP-status på det lokale diskotek 'Dr. Emil', og det har fået alle mand af huse og ned på stranden.

- Deltagerne er udvalgt efter, at de til daglig er festens midtpunkt og de sidste, der går hjem. Alt, hvad de skal love, er at være sig selv.

Præmien er deres livs fest og sommer, siger Kanal 5s redaktør, Maria Thastum, der har stået bag reality-serier som 'Temptation Island', 'Big Brother', og står for' Dating in the dark' og 'Topmodel'.

- Tankegangen er ikke, at nu skal vi gå skridtet videre, men forsøge at være mere nært og hudløst ærligt. Det er ikke pornofilm, vi laver.