Tirsdagens deltagere fik styr på økonomien i sidste ende, men har de stadig det? Få svaret her.

I tirsdagens afsnit af ‘Luksusfælden’ mødte vi Tom og Magdalena fra Fjenneslev. Parret kæmpede med en gæld trods en indkomst på mere end 43.000 hver måned, men i starten var de alligevel ikke interesserede i at sælge den ene af parrets to biler eller skære nogle af de 60 daglige cigaretter væk.

I sidste ende fik eksperterne Jan Swyrtz og Carsten Linnemann dog parret til at indse, at bilen skulle væk, men cigaretterne og rejserne til Polen, hvor Magdalena kommer fra, ville de ikke droppe helt, da eksperterne stillede dem over for et valg, om de ville være fri fra gælden om fire eller otte år. Og det valg fortryder de ikke i dag.

»Det har vi på ingen måde fortrudt. Det var især rejserne til Polen, hvor Magdalenas familie bor, der trak i den retning. Det ville være helt umenneskeligt, hvis hun ikke skulle se dem i fire år. Så vi er godt tilfreds med det valg«, siger Tom til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager fanget i terror-helvede

Tidligere gældfri
Men selv om dommen i første omgang lød på otte år for eksperterne, så regner Tom og Magdalena med, at de er gældfri noget før det.

»Vi har skåret omkring halvdelen af cigaretterne væk, og vi betaler også lidt mere af på nogle af vores lån. Jeg har ikke helt styr på, hvornår vi bliver gældfri, men vi er tættere på seks end otte år«, lyder det fra Tom.

»Vi betalte jo også af på vores gæld før, men ‘Luksusfælden’ har hjulpet os med at give et bedre overblik over det hele. Det var i hvert fald overraskende at se, hvor mange transaktioner vi lavede, og hvor mange penge vi brugte, og jeg har fået øjnene op for, at jeg skal hjælpe mere til, så det er jeg begyndt på.«

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Katrine raser: Jeg bliver jo fremstillet som en dum tøs

Ny bil
Det var en stor kamp for Tom at gå med til at sælge den gamle BMW, som han flere gange kaldet for sit legetøj. Og han har da også planer om, at det ikke er en bil, han skal undvære for evigt.

»Det var da hårdt at sige farvel til den, og det har været hårdt at undvære den. Og når nu vi er frie af gælden og har fået styr på det, så skal jeg da have mig et nyt stykke legetøj igen«, griner Tom og afslører, at huset på Mors endnu ikke er solgt.

»Nej, det har vi stadig. Det vil give os for stort et tab, hvis vi skal sælge det. Men vi har lejet det ud til nogle nye lejere, og her får vi en lidt højere leje, så alle vores udgifter på huset bliver dækket ind.«

LÆS OGSÅ: Pernille fra ’Luksusfælden’: Derfor sagde jeg “Fuck dig”

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen