Seks små nyfødte babyer kommer så at sige sovende til jobbet som tv-stjerner i TV2s populære mandagsdrama 'Badehotellet'.

De skiftes til at ligge i armene på fru kontorchef Aurland, spillet af Cecilie Stenspil, når tredje sæson af livets gang på Molly Andersens badehotel starter til næste forår.

»Det er så hyggeligt at få småfolk på filmsettet. De spiller så godt er og er så gode til at sove, at vi må vække dem engang imellem, for i Stig Thorsboe og Hanna Lundblads fortælling sover Aurlands baby ikke igennem endnu, og det tærer på hr. Aurlands kræfter, fortæller producent for SF Film, Michael Bille Frandsen, der kan fortælle, at 'Badehotellet' har fået mange henvendelser på efterlysningen af de små.

Læs også:

Skuespillere og filmhold har allerede været ved Vestkysten for at optage badescenerne.

»Vi var heldige med høj sol og blæst. Alle pigerne var ude at bade, og vi havde lejet en sauna for, at de kunne få varmen bagefter, fortæller Michael Bille Frandsen, der sendte sin line-producer, Karin Trolle, ud for at teste vand-temperaturen først.« (Hertil skal lige tilføjes, at Karin Trolle er vinterbader.red.)

Læs også:

bade hotellet 1

'Badehotellet' får også nye gæster, når tv-serien vender tilbage på skærmen, i skikkelse af Lars Knutzon, Jesper Adsholt, Ole Lemmeke og Amanda Birkkjær-Øst, der er datter af Mikael Birkkjær pg Tammi Øst.

»Hun er en ny gæst med et særligt arbejde, men så må jeg vist heller ikke fortælle mere, slutter Michael Bille Frandsen.