Morten Spiegelhauer kommer ikke på skærmen som planlagt tirsdag aften klokken 20:00, fordi en central kilde i programmet er død.
Morten Spiegelhauer kommer ikke på skærmen som planlagt tirsdag aften klokken 20:00, fordi en central kilde i programmet er død. Foto: Claus Bech Andersen
Tirsdag aften klokken 20.00 skulle Morten Spiegelhauer endnu engang have tonet frem på skærmen med en afsløring af botilbuddet Startskuddet. Men TV2s program Operation X er pludselig blevet aflyst.

- Operation X er blevet orienteret om, at en central medvirkende i det kommende program efter længere tids sygdom er afgået ved døden. Af hensyn til personens efterladte sendes programmet ikke som planlagt tirsdag d. 19. februar. Der er endnu ikke taget stilling til om programmet sendes i en ændret udgave på et senere tidspunkt, skriver programmet på sin Facebook-profil.

De fleste af programmets seere viser stor respekt for beslutningen på Facebook.

- R.I.P til den der er gået bort, og tænker på dem der står tilbage, og godt at I som medie tager hensyn. Stor respekt her fra, skriver Diana Xochitl Gonzalez.

- Go beslutning - respekt for det, skriver Thomas Bruun.

Men der er også få kritiske røster.

- Respekt? God presseetik? Hmmm... Måske man skulle vide lidt om, hvordan operation x har behandlet den nu afdøde, før man bedømmer deres stil og etik, skriver Ida Broe Lassen

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.