Der var stærke følelser i luften på Ole Andersens gård i Kolding, da torsdagens afsnit af TV 2s populære datingprogram ’Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen.

Mindre end ét døgn efter at landmandens tre udvalgte single-kvinder var flyttet hjem til ham, valgte den 48-årige Susanne Antoni Nielsen at pakke sin kuffert og forlade programmet.

Forklaringen lød, at parrets værdier var for forskellige, men til bt.dk fortæller den 53-årige landmand, hvad der i virkeligheden fik den 48-årige sygeplejerske fra Horsens til at trække sig fra programmet, som over 600.000 danskere ser hver uge. Et program, hvor fem single-kvinder kæmper om at blive de enlige landmænds udkårne.

Lige netop kampen om Ole Andersens gunst blev dog for meget for Susanne Antoni Nielsen. Det blev hun klar over, da hun fandt ud af, at rivalen Gitte havde haft sex med den 53-årige landmand, hvis liv de begge kæmpede om at blive en del af.

Selve akten var dog heller ikke just planlagt, fortæller Ole Andersen til bt.dk. Egentlig ville han bare sige godnat til sine tre overnattende gæster, men da rivalerne Alice og Gitte bød ham indenfor i deres seng, var tilbuddet alt for godt til at sige nej til, fortæller han grinende.

»Jeg stak lige hovedet indenfor for at sige godnat til dem, og så lå de der og pjattede og sagde, at jeg bare kunne lægge mig ind til dem, for der var lige plads til mig imellem dem. ’Nå’, tænkte jeg. Og så måtte jeg jo lige tage dem på ordet. Alice gik så efterfølgende ind i mit soveværelse, og så blev jeg og sov sammen med Gitte,« siger han.

Over for bt.dk uddyber Ole Andersen, at betegnelsen ’sove sammen med Gitte’, som det blev udlagt i udsendelsen, indbefattede sex:

»Vi sov ikke bare sammen, hvis man kan sige det sådan. Og når nu jeg kommer i swinger-miljøet, lå det ikke så fjernt for mig. Men det var ikke lige planlagt,« tilføjer han.

Aktiviteten lagde da også en dæmper på stemningen mellem parret og de andre kvindelige deltagere dagen derpå, fortæller han. Især efter at Susanne Antoni Nielsen fandt ham og Gitte liggende i hinandens arme:

»Gitte og jeg var ikke lige stået op, og så stak de lige hovedet ind. ’Ups’, tænkte jeg. Især for Susanne var det lige lidt for meget. Det var nok lige i det øjeblik, hun tog beslutningen, og det er fair nok. Men hun blev da lige og hilste af, og det var så det,« fortæller han om oplevelsen.

For Ole Andersen betød det ikke alverden, at Susanne Antoni Nielsen valgte at trække sig fra programmet før tid, for han følte alligevel ikke, at kemien mellem dem var til stede, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet.

Her ses Susanne Antoni Nielsen sammen med landmanden Ole Andersen i hans stald i Kolding, da alt var fryd og gammen, inden hun valgte at trække sig fra sæson 2 af programmet 'Landmand søger kærlighed'.
Her ses Susanne Antoni Nielsen sammen med landmanden Ole Andersen i hans stald i Kolding, da alt var fryd og gammen, inden hun valgte at trække sig fra sæson 2 af programmet 'Landmand søger kærlighed'.
Vis mere

Alligevel erkender han, at han lod sig rive med, og at det var en dårlig beslutning at have sex med én af de øvrige deltagere, inden optagelserne til programmet var slut:

»Det var ikke helt optimalt, så jeg ærgrer mig da over det. Men det havde ikke ændret noget på udfaldet i den sidste ende, og så er der god underholdningsværdi i det. Men hvis jeg kunne lave det om, ville jeg holde mig lidt mere til programmets spilleregler, så det var mig, der bestemte, hvem der skulle hjem,« siger Ole Andersen.

I sidste uges program lød det ellers på den 53-årige landmand, at han nærede stærke følelser for den 48-årige Susanne Antoni Nielsen, og at det var hende, han ville vælge, hvis han skulle tage en beslutning på det tidspunkt. Den udtalelse har han dog fortrudt siden, fortæller han til bt.dk:

»Man kommer jo til at sige meget undervejs i sådan én seance, så det tog nok lidt overhånd. Susanne er en frisk pige, og hun havde været gift med en landmand før, så hun vidste lidt, hvad det drejede sig om. Men derfor skal der alligevel være en kemi, og jeg sagde det nok bare for at please. Jeg er meget konfliktsky, og jeg vil gerne gøre alle tilfredse, men det kan man slet ikke i sådan et program,« siger han.

Se, hvordan det går Ole Andersen og de øvrige landmænd i deres kamp for kærligheden i næste afsnit af ’Landmand søger kærlighed’ på torsdag klokken 20.00 på TV 2.

Andre læser også