Peter Ingeman og programmet Hammerslag, der nu kører på tyvende år
Peter Ingeman og programmet Hammerslag, der nu kører på tyvende år Foto: Kim Haugaard

Der er fuld gang i svingdørene hos DR og TV2 i dag. For kort tid siden kom det frem, at TV2 mister en af sine store værtsnavne, fordi Johannes Langkilde skal være USA-korrespondont.

Og nu meddeler TV2, at en af DRs meget populære værtsnavne, Peter Ingemann, er klar til at smide hammeren i det meget populære program 'Hammerslag' og skifte til rollen som vært på en række programmer, der alle har deres rødder vest for Storebælt.

De kommende nyudviklede programmer, som Peter Ingemann skal være med til at udvikle, skal vises på TV2's hovedkanal og den helt nye kanal TV2 Fri, hvor også Cecilie Hother er blevet lokket til, efter hun havde en kort karriere som vejr-vært på DR.

- Jeg har været rigtigt glad for at lave ”Hammerslag”, men jeg vil også noget andet og mere. Jeg har også mange ideer og forslag til programmer, som kunne være spændende at realisere, og når en kanal som TV 2 tilbyder, at vi skal prøve, hvad det kan udvikle sig til, kan jeg ikke sige nej - det bliver fantastisk spændende. Og selv om det er med vemod, jeg forlader DR, er min mavefornemmelse, at det er helt rigtigt at slå til nu, siger Peter Ingemann.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.