Den populære ungdomsserie 'Døde piger lyver ikke' får en sæson to, afslører Netflix.

Netflix’ populære ungdomsserie ‘13 reasons why’ (på dansk: ‘Døde piger lyver ikke’) får en ny sæson.

Det bekræfter Netflix selv blot en måned efter, at serien fik premiere hos streaminggiganten i slutningen af marts.

Brian Yorkey, der står bag manuskriptet til serien, som er baseret på Jay Ashers bestseller af samme navn, vender tilbage for at skrive anden sæson, der efter planen udkommer i 13 afsnit til næste år.

Selena Gomez, der er producer på serien, bekræfter også, at en ny sæson er på vej. På Instagram har hun således delt en kort teaser-video med teksten: 'Deres historie er ikke slut. Sæson 2 af #13ReasonsWhy er på vej.'

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap og følger ‘karakterernes komplicerede vej mod helbredelse’ efter Hannah Bakers selvmord, som Netflix beskriver det i en pressemeddelelse.

Trods roser fra anmelderne er ‘Døde piger lyver ikke’ også blevet kritiseret fra flere fronter for at ‘glorificere’ selvmord. Det har blandt andet fået flere amerikanske skoler til at bandlyse serien.

Seerne har imidlertid labbet den i sig og diskuteret den heftigt. Ifølge ungdomsmagasinet Seventeen er det den Netflix-serie, der er blevet skrevet allerflest tweets om - en rekord, serien satte allerede efter en uge.

Andre læser også