Lene Nystrøm vil igen sætte sig til rettei Voice-studiets roterende stole - men denne gang bliver det i hendes hjemland.
Lene Nystrøm vil igen sætte sig til rettei Voice-studiets roterende stole - men denne gang bliver det i hendes hjemland. Foto: Dennis Lehmann
Der skulle kun gå få måneder uden varmen fra Voice-studiets spotlys, før Voice-dommeren Lene Nystrøm begyndte at savne de roterende stole. Hun er nu tilbage som mentor - men i sit hjemland. Det afslører norske Se & Hør.

Efter to sæsoner har TV2 lagt 'Voice - Danmarks største stemme' lidt på is. Men det stopper ikke Aqua-Lene i at tage endnu en tur i spotlyset.

til BT f Voice - Danmarks største stemme 2012 Finale. TV2

aqua

Norske TV2 har indtil videre ikke villet bekræfte, hvem der skal coache deltagerne i talentshowet i denne omgang, men norsk Se & Hør erfarer, at det bliver den 39-årige eksil-nordmand og den 29-årige popsanger Chris Medina.

- Årets mentorer for 'The Voice' offentliggøres i morgen (mandag, red.). Før det bekræfter eller afkræfter vi ingenting, skriver kommunikationschef hos norsk TV, Jan-Petter Dahl, i en SMS til ugebladet.

Lene Nystrøm blev for alvor kendt, da hun i 90'erne turnerede verden rundt med dance-popbandet Aqua. Hun har været mentor i den danske udgave af Voice i begge sæsoner, men har tabt til rapperen Liam O'Connor begge gange.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.