Et klip fra søndagens udgave af 'Vi ses hos Clement' hitter i disse dage på de sociale medier.

Søndag løb sidste afsnit af 'Bedrag' over skræmen med den allestedsnærværende Nikolaj Lie Kaas i en af de bærende roller. I denne uge får filmen 'Flaskepost fra P' premiere, med Kaas i rollen som vicekriminalkommissær Carl Mørck.

Nikolaj Lie Kaas er her, der og alle vegne, når det gælder tv-serier, film og teater, men hvad mener han egentlig om samfundet?

De seneste måneder har skuespillere og andre kendisser stået i kø for at mene noget om alt fra flygtningekrisen, smykkeloven til dyrevelfærd.

I den forbindelse er det dog ikke meget, man har hørt til den folkekære skuespiller.

Men da Nikolaj Lie Kaas søndag aften var gæst hos Clement Kjersgaard på DR2 i talkshowet 'Vi ses hos Clement', forsøgte Clement at finde et ledigt standpunkt til Nikolaj Lie Kaas.

Og skuespilleren viste sig ikke uden evner som kontroversiel meningsdanner, da Clement fik ham til at forholde sig til både flexlån, lektiecaféer og stemmeret til kvinder.

Først fangede han dog værten i lidt af et 'ups', da Clement viste et billede af instruktør Tomas Villum Jensen og påstod, at det var Thomas Vinterberg.

Men derefter gik det slag i slag, og klippet gik både før og efter udsendelsen sin sejsgang på nettet. I skrivende stund er det blevet set mere end 75.000 gange. Det har fået over et tusinde likes, og er blevet delt 178 gange.