Nikolaj stiller sig tirsdag aften frem på landsdækkende tv i prorammet 'Spørg mig om alt' på DR3 og fortæller om sin fetish for voksenbleer, babytøj og tremmesenge. For han skammer sig ikke, selv om mange synes, at det er mærkeligt.

Når børn nærmer sig puberteten, så er bleer for længst et overstået kapitel for de fleste, men det var det ikke for 45-årige Nikolaj fra Nordsjælland, der i en alder af syv år igen begyndte at få en interesse for bleer.

I dag lever han et liv, hvor han jævnligt bliver madet, får læst godnathistorie og går med ble, der bliver skiftet, når den er våd. Et liv, som får de fleste til at rynke på næsen og kalde Nikolaj for mærkelig, men det er han ligeglad med.

Voksenbaby

»Den der 'What the fuck! Han må være sindsyg', den har jeg ikke noget problem med, og jeg kan godt forstå, det kan være lidt sjovt, og det skal det være. Men med alle former for fetish, så er det svært at finde ud af, hvorfor man har det sådan. Jeg plejer at sige, jeg er heldig«, fortæller Nikolaj i et interview med BT.

Men det er ikke udelukkende negative reaktioner, som Nikolaj bliver mødt af. Store dele af hans arbejdsplads, venner og familie kender til hans fetish, og her bliver han oftest mødt af forståelse.

Nus en kæmpebaby eller klap en kat - 1

»Jeg fortæller det jo sjældent til udenforstående, og nogen opdager det af sig selv, men de fleste tager det stille og roligt. Når de kender mig på forhånd, så er det aldrig noget problem«, fortæller han og fortsætter:

»Men oftest er reaktionerne delt op i fire. Nogen vil have, jeg skal dø, nogen mener, jeg er syg i hovedet, nogen synes, jeg er mærkelig, og så er der dem, som bare har respekt for, at jeg står frem«.

Nikolaj valgte at fortælle sine forældre om sin hang til bleer kort inden, han flyttede hjemmefra. Her blev han ligeledes mødt af forståelse.

Kæresten står for bleskift

Det er oftest om aften eller i weekenden, at trangen til at få ble på opstår, og så står Nikolajs mand klar til at skifte ham.

»Min mand og jeg har været sammen i 23 år, og han har vidst det lige fra start af, selv om han også synes, det var noget af det mærkeligste. Det var ligesom en del af pakken, hvis han ville have mig«.

voksen baby

Kæresten har ifølge Nikolaj et beskyttergen, der gør det naturligt for ham at spille med på legen, når der skal skiftes ble, han skal puttes, og der skal læses godnathistorie højt.

I 25 år har Nikolaj stået i spiden for foreningen for voksenbabyer, og han anslår, at det er en udbredt fetish, der praktiseres af op mod 2000 danskere.

Du kan følge Nikolaj på DR3 tirsdag aften klokken 21.30.

SMS

Hitter på Facebook