TV2's ansigt, Jes Dorph, forlader skuden, til fordel for fodbold og TV3. Det ærgrer den mange årige kollega Niels Brinch.

- Det er trist. Vi mister en rigtig god kollega og en rigtig sjov fyr, som er underholdende, dygtig og topprofessionel. Og jeg synes ikke, han er endt med at blive en primadonna, som al den medvind, han har, sagtens kunne have medført, fortæller Niels Brinch til bt.dk.

- Når man er en stor succes, og man år efter år får alle mulige priser, så kan nogle mennesker godt blive sådan, at de næsten kan gå på vandet. Det er min oplevelse, at Jes stadig har benene solidt plantet på jorden, fortæller kollegaen og den tidligere medvært på Station 2.

Jes Dorph skifter fra TV2 til Viasat, nærmere bestemt TV3 Plus, hvor han skal lave Champions League. Og det er noget, som kollegaen mener, han sagtens kan klare.

- Jes interesserer sig meget for fodbold, så derfor er det ikke overraskende for mig, at det er der, han skal hen, fortæller Niels Brinch, der i otte år, fra 1993 til 2001, var vært på Station 2 sammen med den nu afgående TV2 vært.

Jes Dorph startede karrieren hos Frederiksborg Amts Avis, men rykkede hurtigt til DR. Inden han i 1989 startede på TV2, hvor han i årenes løb er blevet til stationens ansigt udad til.

- Jes skal til at lære igen. For det handler jo ikke bare om snak om fodbold over frokosten. Og det tror jeg også er en del af hele processen, fortæller Niels Brinch, der vil komme til at savne, at møde vennen på gange hos TV2.

- Jeg vil savne at møde ham på gangene her, og snakke om TV2. Men han får ingen gode råd om hvordan han skal lave fodbold af mig, griner Niels Brinch.