Bubber får nazismens jødehad helt ind på kroppen, når han forsøger at trænge ind bag hagekorsets mure i Danmark og Tyskland i tv-serien 'Danmark - ifølge Bubber'

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Vi ved jo godt, hvad nazismen drejer sig om, og de fleste tænker nok, at det ikke er så slemt. Men jeg blev alligevel chokeret under interviewet med den nye formand for det danske nazistparti, DSNB, hvor jeg for første gang i mit liv kom helt tæt på, hvad racisme er,- fortæller Bubber, der pludselig bliver konfronteret med sin halvjødiske baggrund.

Det sker i sæsonens sidste udgave af reportageserien 'Danmark -ifølge Bubber', hvor han bevæger sig ind på den ekstreme højrefløj og kommer tæt på både DNSBs nye formand og tager til Dresden for at tale med nazister ved en demonstration i Tyskland.

Han må lægge øre til holdninger som 'Holocaust var blot en bagatel', og bliver klar over, at den nye naziformand udmærket er klar over hans baggrund.

Bubber er døbt Niels Christian Meyer, og hans far var af jødisk afstamning, men det var hans mor ikke.

- Da jeg spurgte ham, hvad de ville gøre ved een som mig, hvis de kom til magten, svarede han iskoldt:

- Så bliver du nødt til at finde et andet opholdssted. Så kan du ikke blive boende her i landet.

- Jesus, tænkte jeg. Det var virkelig svært at komme videre derfra, og han var heller ikke vild for at snakke med mig mere, siger Bubber.

- Jeg troede heller ikke, de var så langt fremme i skoene, og det var naivt af mig. Jeg synes, det er nogle uhyggelige holdninger, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at kom han til magten, så kunne jeg ikke bo her- siger Bubber.

Han forsøgte at komme tæt på miljøet ved at tage til en stor nazi-demonstration i Dresden i anledning af de allieredes bombning af byen under Anden Verdenskrig.

- Men jeg blev hurtigt smidt væk. Der var ingen, der ville tale med mig.