1. april er det 90 år siden, DR blev grundlagt under navnet Statsradiofonien. I den anledning inviterede BT 10 DR-legender til et brag af en 90 års fødselsdagsfest. Her blev fortalt sjove anekdoter og afsløret pinlige bommerter.

Jørgen de Mylius fortalte under middagen om et interview, som stadig står tydeligt i erindringen. Det var hans første interview med The Rolling Stones på Royal Hotel i 1965.

Da den dengang 19-årige Jørgen de Mylius kom op på 12. etage, som rockbandet havde lejet, blev han mødt af et virvar af unge, nøgne damer.
Under interviewet med Stones opstod så meget ravage, der resulterede i, at The Rolling Stones fik tilhold fra Royal Hotel i 10 år.

I tv-klippet kan du høre, hvor vildt Jørgen de Mylius' første møde med The Rolling Stones  var.

90 års fødselsdagsfesten fandt sted i Berlingske Medias såkaldte Gamle stuer, der husede verdens ældste avisredaktion i 1749.
De inviterede gæster var: Mogens Vemmer, mangeårig, navnkundig B&U-chef, manden der opfandt dansk børne-tv. Og radio- og tv-værterne Jørgen de Mylius, Hans Otto Bisgaard, Svend Gehrs, Carsten Werge (nu viasat), Monica Krog-Meyer, tv-værten Poul Thomsen og Helle Bygum og den nuværende Radio 24/7 direktør, Mikael Bertelsen.

I BT Plus kan du møde alle de 10 DR-legender, som var med til 90 års fødselsdagen, og få endnu flere af de sjove anekdoter.