I 11 år har fans håbet på at se dem samlet igen. Nu kommer det til at ske. Stjernerne bag Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross fra tv-serien 'Venner' skal mødes i et nyt to timer langt sær-afsnit.

Det skriver Independent.

Stjernerne bag Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross mødes nemlig i et sær-afsnit, der hylder instruktøren James Burrows fra tv-kanalen NBC, som i 1990'erne stod bag den populære tv-serie, fordi hans tv-afsnit nummer 1.000 forleden blev vist i USA.

Derudover vil flere andre store navne fra andre tv-serier, som James Burrows også har stået bag, ligeledes være til stede for at hylde at ham.

Men...

Det forventes, at Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer alle kommer til at deltage i sær-afsnittet, men chefen for NBC, Robert Grennblatt, indrømmede på pressemødet, at det kan være svært at få skuespillernes planer til at passe sammen, så de alle kan være til stede på samme tid.

»Jeg håber, at alle seks vil være til stede i lokalet på samme tid, men jeg ikke sikker på, at det kan lade sig gøre rent logistisk,« siger han ifølge Independent.

Sær-afsnittet af vil blive vist den 21. februar på tv-kanalen NBC.

Det er 22 år siden, serien rullede over skærmen for første gang. 'Venner' kørte fra 1994 til 2004, og seriens seks hovedpersoner fik i tiende og sidste sæson angivelig en million dollars per afsnit.