Mikkel Beha Erichsen (tv) sammen med sin ældste søn Emil Midé Erichsen (th) 
Mikkel Beha Erichsen (tv) sammen med sin ældste søn Emil Midé Erichsen (th)  Foto: Hannelore Dörner/TV 2

Den populære Go' Morgen Danmark-vært Mikkel Beha Erichsen skal sammen med sin ældste søn, Emil, stå for dækningen af sejlsport under sommerens Olympiske Lege i Rio de Janeiro.

Det oplyser TV2 selv på deres hjemmeside.

Hver tirsdag kan danske tv-seere følge med, når Mikkel Beha Erichsen toner frem i det populære TV2-program 'Kurs mod fjerne kyster', sammen med sine to eventyrlystne sønner Theis og Emil, hvor man kan følge sejlerfamiliens mange eksotiske oplevelser.

Og når tv-stationen til august transmiterer direkte fra OL i Rio, bliver det med både Mikkel Beha og sønnen Emil foran kameraerne. TV2 Sport har nemlig valgt at hyre far og søn, til at stå for stå for dækningen af den olympiske sejlsport.

kurs1

kuyjkghjkh

Den 49-årige Mikkel Beha er under sommerens Olympiske Lege tiltænkt en rolle som livereporter, mens sønnen Emil, der har en fortid som elitesejler på landsholdet, tager sig af rollen som ekspert.

»Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre opgave end at skulle rapportere fra OL-havnen og så oven i købet med Emil som min makker. Det bliver ikke meget bedre. Jeg kommer nok til at være en form for anker - for nu at bruge et amerikansk og maritimt udtryk - mens Emil bliver eksperten. Emil ved meget mere om kapsejlads, reglerne og al teknikken, end jeg gør,« fortæller Mikkel Beha Erichsen om det nye job til tv2.dk

Og det er ikke kun tv-værten selv, der glæder sig over den nye værttjans. Således beskriver TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, hvordan tv-stationen er 'lykkelige' over at far og søn har takket ja til jobbet.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.