____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mette Hassing Mikkelsen, 22, stak af med titlen som mesterbager i onsdag aftens afsnit af DR´s populære livsstilsprogram 'Den store bagedyst' og imponerede dommerne Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen med sit flotte, flettede, solgule festbrød.

Og den gæve Aalborg-pige kunne ikke lade være med at fryde sig lidt over, at der blev rykket rundt på favoritværdigheden i teltet, hvor kagekunstneren Tobias Hamann-Pedersen ellers har været dommernes darling og tryllet i dysten.

Se billederne: Her er deltagerne i 'Den store bagedyst'- Jeg har været skræmt fra vid og sans over Tobias fra program 1 og over, hvad den dreng kan præstere i et køkken. Han er virkelig så dygtig. Det har taget tid at komme op på hans niveau, fortæller Mette, der er erfaren brødbager og sammen med kæresten bager alt sit brød selv.

Hendes hobby som konkurrencerytter kom hende til hjælp i kampen om førstepladsen.
- Jeg har flettet rigtig meget manke på min hest til konkurrencer, og det skal være lige og stramt, så det kunne jeg bruge her, fortæller Mette, der har været konkurrencerytter i mange år på ryggen af varmblodshesten Capaia VG.

Læs også: Farvel til bagedysten: Camilla lod tårerne strømmeHun har nærstuderet de to foregående sæsoner af 'Den store bagedyst'.

- Mindst en million gange, og alle brød har skullet have mere salt hos Mette Blomsterberg. Derfor tænkte jeg: Hvis du vil have salt, så skal du også have salt, og så var det alligevel ikke nok. Men hun har jo ret, selv om det føles som at få skæld ud, fortæller Mette, der læser til lærer.

- Det er virkelig svært at lade være med at tage dommernes kritik personligt. Det værste er, hvis man har forberedt noget, man synes, er pænt, og de så synes, det er grimt. Jan Friis-Mikkelsen ved så meget om brød, og Mette Blomsterberg er man bare bange for, også i dag. Hun er kage-woman nr. 1.

TV: Annemette fra 'Den Store Bagedyst': Her er mine bedste bagetips

- For mig er det helt surrealistisk at stå i bagedysten selv og være god nok til at være med i det game, fortæller Mette Hassing-Mikkelsen, der først begyndte at bage for alvor for to år siden.

Hun var selv rørt til tårer ved afskeden med Camilla.

- Følelserne sidder udenpå tøjet, og jeg græd også, da Jimmy røg ud. Men Camilla er den eneste, jeg har fulgtes med, siden vi blev castet til programmet, og vi stortudede. Det var som en stor, vild drøm blev knust. Men det skal også være fair og være dem, der er bedst på dagen, der går videre, konstaterer Mette Hassing Mikkelsen.