Den nye sæson er det populære tv-program Masterchef begynder på mandag i en All Stars-udgave, og især én af de 27 deltagere har meget at takke programmet for.

Timm Vladimir, der vandt første sæson af Masterchef, har siden sejren fået muligheden for at udleve og dyrke en livslang passion for madlavning på et højere niveau end bare hjemme i det private køkken. Derfor takkede han også ja tak til TV3's invitation om at deltage i den nye sæson, der kun består af tidligere deltagere.

- Jeg kunne ikke åbne mit køkken, hvis ikke Masterchef havde været inde over. Jeg har altid lavet mad og har godt kunne lide at lave mad, så det er ikke noget nyt for mig. Men det er noget nyt for folk, at jeg kan lave mad. Det er der jo aldrig nogen, som har spurgt mig om det før, så Masterchef har helt klart hjulpet. Ingen tvivl om det, siger Timm Vladimir og fortsætter:

- Der er et mega pres i forhold til, at jeg har vundet før. Jeg har i mellemtiden lavet rigtig meget mad og åbnet mit eget køkken, så det har faktisk været en kæmpe chance at være med for mig. Hvis jeg nu røg ud i første runde, så vil alt min troværdighed ryge med. Så for mig er det vigtigt at komme så langt som muligt.

Den uddannede skuespiller har udgivet madlavningsbøger og som nævnt oprettet sit eget køkken, hvor han blandt andet lærer fra sig til madglade danskere.

Ny spændende sæson venter

TV3 har inviteret 27 tidligere deltager til den nye sæson. Her i blandt de tre tidligere vindere Søs Egelind, Jim Lyngvild og Timm Vladimir, hvor de over syv uger skal dyste om All Starts-trofæet, og ifølge sidstnævnte kan seerne forvente et højere niveau end de tidligere sæsoner.

- Det, jeg ved, seerne skal forvente sig, er, at niveauet er steget. Som de siger i traileren, så har alle været her før, og alle har prøvet at lave mad. Så folk fortsætter, hvor de slap. Det kan tydeligt mærkes, siger Timm Vladimir og forklarer om intensiteten, når uret bare tikker derud af:

- Det sjove er, at det er sindssygt udfordrende. Man står nogle gange derhjemme og overvejer, om man skal putte det eller det i, men der er jo ikke tidspres, og der står heller ikke tre sindssyg dygtige kokke og vurderer det. Men det er bare sjovt at konkurrere mod andre, det er det bare.Den nye sæson starter mandag aften, og udover Timm Vladimir deltager følgende personer:

Gitte Nielsen, Cath Danneskiold-Samsøe, Ole Stephensen, Rune RK, Jonas Schmidt, Bill Holmberg, Therese Glahn, Morten 'Master Fatman' Lindberg, Julie Berthelsen, Mia Lyhne, Thomas Madvig, Naser Khader, Le Gammeltoft, Søren Fauli, Kristian 'Ufo' Humaidan, Dennis Knudsen, Mascha Vang, Mads Larsen, Alexander Kølpin, Inez Gavilanes, Farshad Kholghi, Heidi Albertsen, Thomas Evers, Jens Blauenfeldt, Søs Egelund og Jim Lyngvild.

Dommerpanelet består i denne sæson af kokkene Thomas Castberg, Henrik Boserup og Jakob Mielcke.